Pet udesa u samo četiri sata, povređeno šestoro putnika

Šestoro građana povređeno je u ukupno pet udesa, koliko se proteklog dana, a u samo četiri sata dogodilo na ulicama Novog Sada i okoline.
Pet udesa u samo četiri sata, povređeno šestoro putnika
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, ekipa je intervenisala u 11:21 na autoputu E-75, kod Rode, a prema Beogradu, zbog sudara dva automobila. Povređen je putnik (33) koji je zadobio povredu glave.
 
Njega je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta.
 
Oko 13 časova se dogodio sudar na uglu Cara Dušana i Teodora Pavlovića, a povređeno je dvoje putnika. Muškarac (56) zadobio je udarac u grudni koš, dok je žena (43) zadobila distenziju vrata. Oboje su prevezeni u Urgentni centar.
 
Biciklistkinja je oborena na putu za Sremske Karlovce nešto posle 13 časova. Zadobila je kontuzione povrede leve ruke i noge, a pod sumnjom na prelom ruke prevezena je u Urgentni centar.
 
U sudaru motora i automobila oko 14:15 u Jevrejskoj, prekoputa Futoške pijace, povređena je putnica. Zadobila je lakše povrede noge, a zbrinuta je i prevezena u Urgentni centar.
 
Nešto nakon 15:30 dogodio se sudar tri vozila na uglu Otokara Keršovanija i Omladinske ulice. Povređena je putnica (33), kona je zadobila distenziju vrata i kontuzionu povredu kolena i glave. Lekarska ekipa ju je zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar, dodaje dr Ramović za 021.
  • culture

    27.04.2019 11:05
    @Laž 26.04.2019 • 11:15
    @Dzungla
    "Lažete."

    Vasom kulturnom porukom dokazujete da ste vi jedan fin i posten gospodin .
  • Ilyii

    26.04.2019 18:55
    @Laz

    Da li ste ljuti ?
  • Grbavi domar

    26.04.2019 16:12
    Tata vidi to je gdin Rajković
    Nema odgovarajućih sankcija jer je svaki prekršilac potencijalni birač. Do besmisla zaoštren politički grabež glasača ne samo da nas vodi, između ostalog, i razmahu saobraćajne nekulture, već nas, bez preterivanja, gura prema stanju varvarstva. Sve dok jednom nekom od ljudi sa položaja odlučivanja ne nastrada (ne daj Bože) njegovo sopstveno dete, saobraćaj u nas nikada neće dobiti neumoljivu regulativu, odnosno striktno sprovođenje iste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika