Muškarac povređen u sudaru tri automobila u Kamenici

Tri osobe povređene su u tri udesa koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili na ulicama Novog Sada.
Muškarac povređen u sudaru tri automobila u Kamenici
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Sanja Nenadić Pokrajac iz Hitne pomoći, 58-ogodišnja žena povređena je u udesu koji se oko 10:40h dogodio na Bulevaru kneza Miloša. Zadobila je, kao pešak, kontuzionu povredu noge, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Urgentni centar.
 
Nešto posle 17 časova došlo je do sudara tri automobila na Iriškom putu u Sremskoj Kamenici. Povređen je 35-ogodišnji muškarac, koji je s povredom glave i kontuzionom povredom leđa prevezen u Urgentni centar.
 
Pola sata kasnije dogodio se još jedan sudar, ovog puta automobila i kamiona u Račkoj ulici, u Petrovaradinu. Kontuzione povrede glave i grudi zadobio je 43-ogodišnji muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar nakon zbrinjavanja.
  • Pezos

    10.05.2019 10:27
    Uzas
    U Petrovaradinu u Preradovicevoj nema semafora, a citavo naselje, vrtic, hotel, staracki funkcionise na jednom pesackom prelazu bez semafora. Kamioni ne bi trebali tuda da idu niko ih ne kaznjava, svi jurcaju, parkiraju se na sred puta. Uuuuuzas
  • Wnj

    10.05.2019 08:32
    U Petrovaradinu u Račkog ili u Preradovićevoj svaki dan udesi, jako puno kamiona prolazi prebrzo tuda i uz sav gradski saobraćaj situacija je veoma napeta. Dok se jednog dana neizgradi most i obilaznica oko Perovaradina policija bi trebala da natera kamiondžije da uspore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika