U toku privođenja i saslušanja u vezi sa ranjavanjem Dalibora Bogdanovića Boće

Novosadska policija intenzivno istražuje pokušaj ubistva Dalibora Bogdanovića, a u toku su pivođenja više lica i njihovo ispitivanje o okolnostima sinoćne eksplozije na Detelinari.
U toku privođenja i saslušanja u vezi sa ranjavanjem Dalibora Bogdanovića Boće
Foto: 021.rs
Neki od privedenih su bliski Bogdanoviću, a ima i onih sa kojima je žrtva ranije bila u sukobu.
 
U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs izjavili da se Bogdanović nalazi na odeljenju intenzivne nege nakon operacije.
 
"Pacijent je primljen u kasnim večernjim satima sa teškim politraumatskim povredama. Odmah nakon prijema i stabilizacije opšteg stanja, operisan je. Trenutno je stabilan i nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra", navode u KCV.
 
Kako nam je u petak uveče rečeno u Hitnoj pomoći, njemu je u eksploziji otkinuta potkolenica.
 
Detalje sinoćnje eksplozije u kojoj je ranjen Bogdanović možete čitati OVDE.
  • duki

    13.05.2019 07:42
    Sve neki fini momci!!!Cvijetic i njegov brat naprednjak su bili vec 10 godina na robiji i to je bilo kanda malo....A ovaj sto je bio u SAJ-u dobro je poznato sta ti pojedinci iz SAJ-a sada imaju.....Auto pijacu,cardu i kucu od 500.000evra ima jedan njihov SAJ-evac iz okoline Novog Sada i BMW 6.....
  • kimi

    11.05.2019 23:17
    Zna se vrlo dobro ko su kriminalci ali im se gleda kroz prste, a narod trpi i nazalost moze da strada jer politicari, policija i sudstvo bas briga da resi problem kriminala.
  • Dejan

    11.05.2019 16:18
    Dil
    Secate li naslova kad je roknula bomba u kolima u bgd pa su pisali, stigla je iz NS za 20000eura !! Wow,silikonska dolina radi i takve naprave ? Uvek kad u javnosti dodje do zaplene robe, odmah 10-15 dana sledi odmazda ! Taj sablon je ovde odavno poznat ! Vidite kako sad politicari cute kao misevi u rupama,javni tuzilac takodje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika