Još mesec dana pritvora optuženom za prebijanje i mučenje devojke na Podbari

Đ.L. (24) iz okoline Bogatića, osumnjičenom za nanošenje teških povreda devojci I. F. (22) u stanu na Podbari, veće novosadskog Osnovnog suda je, na predlog Tužilaštva, produžilo pritvor za još 30 dana.
Još mesec dana pritvora optuženom za prebijanje i mučenje devojke na Podbari
Foto: 021.rs
Njega Osnovno javno tužilaštvo tereti za krivično delo nasilja u porodici, za šta je zaprećena kazna od dve do deset godina zatvora.
 
Kako "Dnevnik" nezvanično saznaje, osumnjičenom je produžen pritvor jer istraga još nije završena.
 
Podsetimo, Đ. L. je uhapšen 12. marta, nekoliko sati nakon što je u podstanarskom stanu u Kosovskoj ulici, u kojem su zajedno živeli, naneo teške povrede I.F. Devojka je primljena s teškim telesnim povredama u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde je zbrinuta i nakon ukazane lekarske pomoći, prebačena je u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na Odeljenje grudne hirugije. Tu je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.
 
Đ. L. je uhapšen u Urgentnom centru, kada je došao da proveri u kakvom je devojka stanju. 
  • Mojca Uhanovic

    17.05.2019 07:33
    Ilirska 32
    Prolazim pod Spensom divljak uleti sa Ford FOcusom na pesake na trotoaru da parkira auto. Upozorim ga kratkom trubom i izletio udara sakama u staklo pokusavao da otvori vrata nasilje svakim danom. Da se upita koja mu je to majka kulturu takvu usadila, nasilje da resava kad ga neko upozori kako se ponasa u drustvu to ne...suplja glava samo da ja imam misice pa mogu sta ocu u N. Sadu. Dragi gradonaclnice i Policija rigorozno kaznjavati nasilje. Rigorozno.Sve dok ovakvi nebudu rigorozno kaznjavani nastavice da se bahate na slabijima jer kad mu dodje Dule pa ga polomi nikad ama nikad nece pomisliti da digne ruku na nikoga.
  • IZNOGUD

    11.05.2019 21:52
    Toplo mu želim da dugo ,jako dugo ostane u zatvoru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika