Lopov strgao lančić prolaznici na Limanu i pri bekstvu ubio psa

Za sada nepoznati mladić opljačkao je danas oko 13 časova na ulici na Limanu I prolaznicu i tom prilikom ubio vlasničkog psa.
Lopov strgao lančić prolaznici na Limanu i pri bekstvu ubio psa
Foto: Pixabay
Incident se dogodio u Ulici Drage Spasić, ispred broja 2, a kako je za 021 ispričao Dejan, čija je ćerka vlasnica psa i svedok krađe, mladić je starijoj ženi na ulici strgao lančić sa vrata i dao se u beg.
 
"Žena je počela da viče 'Lopov!', a mladić je prilikom bekstva zapeo za povodac maltezera kojeg je moja ćerka šetala, i od siline cimanja udavio životinju", kaže Dejan za 021 i dodaje da je lopov pobegao, a da su nesrećnu životinju odmah odveli kod obližnjeg veterinara ali joj nije bilo spasa.
 
Mali maltezer je bio deset godina star.
 
Policija je obavila uviđaj, uzela je izjave svedoka i trenutno traga za počiniocem. Kako saznajemo, okolne zgrade imaju video-nadzor, koji bi dodatno mogao da pomogne policiji da uhvati lopova.
  • Баба Паника

    17.05.2019 13:51
    Скандализована
    Разбојништво у граду? Па мис`им дошли смо до дна, нема даље, значи.
  • Tambura

    15.05.2019 16:52
    Evo sta jedna slavonka, udata u Novi Sad, misli o tim problemima. Novi Sad je divan grad, ali su vremena druga i mislim da se jos nije prilagodio. Naravno da je sve povezano sa poslednjim ratom i zapravo svi pokazuju svoje najgore osobine. Domaci su alavi na novac, grcevito zele da iskoriste momenat sto neki ljudi dolaze sa mnogo novca. I grade li grade. A pridoslice su veoma sarolike. Neki goli ko pistolj, neki prepuni novca. Osim toga, ja ne mislim da je to samo problem Novog Sada, nego i mnogih delova Srbije. Ali i to ce ludilo jednom proci, ali ce se na kraju za mnoge ljude mnogo toga promeniti.
  • Trt

    15.05.2019 12:37
    @Vule

    U odnosu na druge krajeve Novog Sada, Liman jeste elitan i uslovi života su daleko bolji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika