Udario kolima u auto u kojem su bili policajci

Novosadska policija je uhapsila B. K. (40), sa područja Temerina, zbog sumnje da je učinio krivično dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uništenje i oštećenje tuđe stvari i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
Udario kolima u auto u kojem su bili policajci
Foto: 021.rs

Pregledom osumnjičenog i pretresom stana koji koristi, policija je pronašla oko 450 grama heroina, digitalnu vagu sa tragovima narkotika i znatnu sumu novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koji sumnja da je stečen prodajom droge.

Prilikom hapšenja, B. K. se oglušio o naređenje policije da se zaustavi i  udario je svojim autom u službeno vozilo u kome su, tom prilikom, lakše povređena dva inspektora. Zatim je ometao policijske službenike u vršenju dužnosti, odbijajući da izađe iz vozila.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

  • Trivun Josipovic

    17.05.2019 21:14
    Evo idem odma da mu ukinem pritvor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika