Troje povređeno u sudarima u Novom Sadu

U dve saobraćajne nezgode u Novom Sadu, u nedelju, tri osobe su povređene.
Troje povređeno u sudarima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći, dr. Ivana Ramović za 021.rs navodi da su svi zadobili lakše povrede.

U Veterniku, oko 18:30 časova, kod benzinske pumpe Avia, u sudaru dva automobila, dve osobe su lakše povređene. Žena stara 30 i muškarac star 57 godina zadobili su povrede vrata i prebačeni su u Urgentni centar nakon zbrinjavanja na licu mesta.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 18:45 časova u Petrovaradinu, u Preradovićevoj ulici kod broja 89, kada su se sudarila dva automobila. U ovoj nezgodi, muškarac star 57 godina zadobio je kontuziju grudnog koša i prebačen je u Urgentni centar.

Rano jutros, oko 3 sata, došlo je do udesa na Bulevaru cara Lazara, kod studentskih domova, kada je vozač belog BMW-a udario u drvo pored puta. Dr Ramović kaže za 021 da Hitna pomoć nije pozvana da interveniše nakon ovog sudara.
  • Baten

    21.05.2019 09:28
    Na ovome se završilo
    Kako nezvanično saznajemo, vozač (25) belog BMW-a u punoj brzini se zakucao u drvo pored puta, prepolovio je banderu, drvo i saobraćajni znak, a automobil je tom prilikom potpuno uništen.
    Mladić, koji je vozio pod dejstvom alkohola, srećom nije povređen.
  • Manjane

    21.05.2019 08:19
    poseban clanak
    Ja za obicno cukanje dobio ceo clanak pre par godina a ovaj za ovo divljanje samo 3 reda...
    Da nije neki zasluzan?
  • Gustav

    20.05.2019 12:42
    @NNlice
    Kad je poslat komentar, ovo nije bilo u vesti. Tek kasnije su dopunili.
    Inače "beli BMW" je svakodnevno vozilo prosečnog građanina NS, te mu ne treba medicinska pomoć, kao ni pomoć policije. Tačka na informacije o potencijalnom ubici! A trka je bila u pitanju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika