Ženu udario automobil na Grbavici

Tridesetčetvorogodišnja žena teško je povređena sinoć posle 23 časa u Ulici Miše Dimitrijevića na Grbavici.
Ženu udario automobil na Grbavici
Foto: 021.rs
Ženu je udario automobil dok je išla peške.
 
"U pitanju je teška povreda stopala. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar", kaže za 021 portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.
 
Tokom protekla 24 sata u Novom Sadu su se dogodile još četiri saobraćajne nezgode, u kojima je lakše povređeno pet osoba.
 
Nešto posle 10 časova u Ulici Dinka Šimunovića u Petrovaradinu došlo je do sudara dva vozila, u kojem su povređena dva muškarca. Četrdesetsedmogodišnjak zadobio je kontuziju glave i vrata, dok je dvadesetčetvorogodišnjem mladiću ukazana pomoć na licu mesta.
 
Oko 12:30 časova na uglu ulica 1.300 kaplara i Ive Andrića na Limanu u sudaru dva vozila povređena su dva muškarca. Četrdesetpetogodišnjak zadobio je kontuziju grudnog koša, dok je muškarac star 62 godine zadobio kontuziju lumbalnog dela kičme. Obojica su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar. 
 
Povrede noge i leđa zadobila je dvadesetosmogodišnja devojka prilikom pada sa motora na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju, oko 14 časova. Njoj je pomoć ukazana na licu mesta, nakon čega je prevezena u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje. 
 
Još jedna nezgoda dogodila se na uglu Otokara Keršovanija i Povrtarske na Slanoj bari, oko 21 čas, ali u njoj nije bilo povređenih.
  • Wnj

    25.05.2019 11:04
    Dinka Šimunovića je uska i nepregledna zbog šiblja koje već dve godine nije posečeno, a svi šibaju kolima kao da je auto put... Potrebno je postaviti ležeće policajce, prvenstveno zbog bezbednosti pešaka i biciklista, jer veći deo još uvek nema trotoar pored.
  • Daca

    24.05.2019 17:46
    Kakav uzas
    Zanima me samo zna li se koji auto je udario tu devojku ili je ko po obicaju pobegao sa lica mesta
  • EvoOvako

    24.05.2019 13:42
    Obzirom
    Da je grad us.an gradnjom i prenatrpan, sada po tim uličicama treba ograničiti vožnju na 30 km/h i razvijati svest i savjest vozača.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika