FOTO: Potraga za osumnjičenim za trostruko ubistvo, Novi Sad nadleću policijski helikopteri

Policija intenzivno traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo koje se jutros dogodilo na Telepu.
FOTO: Potraga za osumnjičenim za trostruko ubistvo, Novi Sad nadleću policijski helikopteri
Foto: 021.rs
Veliki broj policajaca na izlazima iz Novog Sada od jutros zaustavlja i proverava vozila u potrazi za osumnjičenim, a grad nadleću policijski helikopteri.
 
Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je policija angažovala sve kapacitete u potrazi.
 
"Mi smo angažovali sve jedinice Ministarstva i helikoptersku jedinicu i žandarmeriju. Došli smo do nekih inicijalnih informacija vezano za kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sad se vrši pretraga terena. Ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije. Naravno, tragično je kad se ovako nešto dogodi i to je stvar koja mora da se menja u našem društvu. Treba raditi preventivno, to treba da rade svi u društvu i zato počinjemo još od škole", naveo je Stefanović.
 
 
 Policijske kontrole na izlazima iz grada
 
Kako je saopštila policija, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena su beživotna tela dve žene i jednog muškarca. Ubijeni su Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32), a ubistvo se dogodilo na Telepu, u Ulici Petefi Šandora 156b.
 
Saopšteno je da su svo troje pronađeni sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu. U policiji nam je rečeno da su povrede glave nanete tupim predmetom. 
 
Policija traga za mužem ubijene Mirjane Janković, Goranom, koga je pre dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i tada mu je određena zabrana prilaska. Mediji pišu da protiv njega postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.
 
Oni imaju dvoje dece, dečake od 8 i 10 godina. Prema nezvaničnim informacijama, deca su bila u kući u trenutku ubistva. 
 
Policiju je o zločinu, obavestio sin, odnosno brat ubijene Mirjane. Njega je telefonom, kako kažu poznanici porodice Pajić, pozvao desetogodišnji sestrić, odnosno stariji sin Mirjane i Gorana i rekao mu da odmah dođe. Stigavši ispred kuće porodice Pajić, Mirjanin brat je već u dvorištu video tragove krvi. 
 
Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku iz kog imaju dvoje dece. Dva puta su se rastajali, jer je on bio nasilan prema njoj. On je radio kao vulkanizer u Veterniku i u poslednje vreme je u lošim odnosima sa ubijenom Mirjanom. Kako pričaju komšije porodice Pajić, Mirjana se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je i ubijena.
 

Komentari 110

  • Gaga

    26.05.2019 13:28
    Zabraniti ALKOHOL i CIGARETE
    Glasam da se uvedu BATINE i LEČENJE za nasilnike.Očigledno je da su bolesni mnogo i da je to razlog nasilja.Takođe se zna da je ALKOHOL široko rasprostranjen i da se prave raznorazne BRLJE OD RAKIJA po dvorištima koje ti isti nasilnici konzumiraju od malena kao tradicionalno PIĆE za smirivanje živaca.U nedostatku iste te BRLJE oni polude i dolazi i do ubistava? Nije isključeno ni da se ubacuju ČUDNI OTROVNI ADITIVI U CIGARETE.
    SVE ŠTO JE SUMLJIVO TREBA ZABRANITI.
    SVAKI ŽIVOT JE VREDAN.
    NE MOŽE SE LEČITI POSLEDICA !
    TREBA LEČITI UZROK DEŠAVANJA ! ! !
  • Zora

    26.05.2019 11:14
    Prestanimo se prepucavati
    Molim Vas, prestanimo se prepucavati oko nas domacih i pridoslih. Zar je to bitno? U celom svetu su migracije.

    Nego, ugasena su tri zivota a dvoje male decice je ostalo bez majke.
    Nesto opasno ne stima u nasem drustvu jer gotovo svakodnevno nastrada zena.

    Nije losa ek situacija okidac. Posle II svetskog rata je bilo gladi, sirocadi, neimastine ali muskarci nisu ubijali zene.

    Treba pronaci uzroke jer ako se ovako nastavi, zene ce se iseljavati i traziti azil vani. Vec sam citala u stranim novinama kako su zene u Srbiji ugrozene.




  • Bane

    25.05.2019 22:25
    Užas
    Sve je to još tito poremetio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika