Uhapšena trojica osumnjičenih za prevare

Policija je uhapsila D.M. (1978) iz Nove Pazove, kao i D.T. (1974) i G.Đ. (1968), obojica iz Novog Sada, koji su osumnjičeni za prevare.
Uhapšena trojica osumnjičenih za prevare
Foto: 021.rs
Sumnja se da je D.M, u dogovoru sa dvojicom Novosađana, tokom prošle i ove godine, u Bajinoj Bašti, Novom Sadu i Vrnjačkoj Banji, lažnim predstavljanjem da je odgovorno lice privrednih društava iz Sombora, Beograda i Novog Sada, pravio lažne i-mejl adrese sa podacima tih firmi.
 
Nakon toga je, kako se sumnja, mejlovima poručivao robu od različitih privrednih društava, dovodeći u zabludu odgovorna lica tih firmi. Nakon postignutog dogovora, angažovao je transport poručene robe i njenu prodaju različitim osobama za gotov novac, čime je sebi i drugim osumnjičenima pribavio imovinsku korist u iznosu od oko 5.697.000 dinara.
 
Takođe, policija je pretresom stanova osumnjičenih D.T. i G.Đ. našla manju količinu kokaina.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
  • Učim nemački

    25.05.2019 03:32
    ne treba naslov vec pasoš
    Ne gine im nanogica barem nedelju dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika