Automobil naleteo na tri žene kod Najlona, na Keju se sudarili biciklisti

Tri žene pešaci povređene su juče oko 8:30 časova kada je na njih naleteo automobil dok su prelazile ulicu kod Najlon pijace.
Automobil naleteo na tri žene kod Najlona, na Keju se sudarili biciklisti
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović kaže za 021.rs da su žene zadobile uglavnom teške telesne povrede u vidu preloma.

Saobraćajni udes se dogodio oko 8:30 časova na Temerinskom putu, dok su žene prelazile ulicu. Na njih je naleteo automobil, i tom prilikom povrede lumbalnog dela kičme zadobila je žena stara 39 godina, žena stara 59 godina povrede glave i mogući prelom ključne i leve butne kosti, dok je treća stara 66 godina zadobila povredu glave i desne podlaktice.

Hitna pomoć je na licu mesta zbrinula sve tri žene i prevezla ih u Klinički centar Vojvodine na dalju dijagnostiku i lečenje.
 
Ova hitna služba je intervenisala i u 11:18 časova kod broda Cepelin na Keju žrtava racije, gde se sudarilo dvoje biciklista. Tom prilikom ženska osoba stara 75 godina zadobila je povredu glave i prebačena je u Urgentni centar na dalje lečenje.
  • Vlada

    28.05.2019 10:04
    @jurnjava
    Ne vozi po Narodnog Fronta niko brže od 15 km/h, ali kad se zableneš u telefon pa iskoračiš na biciklističku stazu na dva metra od bicikla, sigurno ti izgleda kao da juri 50 na sat.

    @?
    E-bicikli su obično zaključani tu negde na 35 km/h, a u Novom Sadu ih ima smešno malo.
  • ?

    28.05.2019 01:41
    @ Marko
    a e-bicikli, njih nema u NS i oni ne razvijaju 35, 45 kmh?
  • boger

    27.05.2019 19:44
    Rekreacija
    Postoji i sport koji se zove auto-moto sport pa ga niko normalan ne praktikuje u saobraćaju. Ne trenira se po biciklističkoj stazi. Skoro svi smo ponekaf pešaci, ponekad biciklisti a ponekad vozači i potrebno je samo malo zdravog razuma i tolerancije da taj jedan jedini život ne izgubimo krećući se od tačke A do tačke B.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika