Muškarac teško povređen pri skoku sa Mosta slobode

Muškarac star 51 godinu zadobio je teške povrede kada je juče posle 8 časova ujutro skočio sa Mosta slobode u Dunav.
Muškarac teško povređen pri skoku sa Mosta slobode
Foto: 021.rs
Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović kaže je njihovu ekipu u 8:27 časova pozvala policija.
 
"Dobili smo informaciju da je nepoznata osoba skočila sa mosta. Naše ekipe su na licu mesta zatekli muškarca starog 51 godinu, koji je bio nekomunikativan, ali sa funkcijama disanja i pulsa. On je zbrinut na licu mesta i prevezen je na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici", navodi portparolka Hitne pomoći.
 
Prema nezvaničnim informacijama, ovaj muškarac je skočio u Dunav nakon što je prethodno izašao iz taksija, a iz reke su ga izvukli policajci.
 
U sredu je Hitna pomoć intervenisala i u 21:14 čas na uglu ulica Ive Andrića i Heroja Pinkija, gde je oborena biciklistkinja stara 40 godina. Ona je zadobila kontuziju lumbalnog dela kičme i posle zbrinjavanja na licu mesta prevezezena je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
  • Da

    30.05.2019 16:39
    @ Nije nego
    Sasvima tačno. Spasili su ga veslači i kajakaši koji su bili na treningu i oni su ga izvukli iz Dunava. Hitna pomoć i policija stigli su po njihovom pozivu, kada je čovek već bio na obali.
  • Nije nego

    30.05.2019 12:41
    Prema očevica i učesnika u spasavanju, muškarca nije spasila policija nego veslači i kajakaši. Policija je stigla kada je davljenik već bio na obali.
  • Drum

    30.05.2019 10:11
    @Verica
    Psssssst, šššš, to se ne pita, nema potrebe da se zna.
    A inače je to sigurno neko fino dete, za primer, vozio je brzo da bi što pre odneo tetki lek, a slupao se jer mu je put pretrčavala veverica, pa pošto je toliko human on je skrenuo, ali eto isprečilo se drvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika