U rancu nosio pola kilograma marihuane i pružao otpor novosadskim policajcima

Novosadska policija uhapsila je M. B. (21) zbog droge.
U rancu nosio pola kilograma marihuane i pružao otpor novosadskim policajcima
Foto: Pixabay
Pretresom osumnjičenog, na ulici, policija je u njegovom rancu pronašla kesu sa oko pola kilograma marihuane.
 
Osumnjičeni je pružao fizički otpor policijskim službenicima, ometajući ih u postupanju, pa se tereti i za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.
  • Trange

    05.07.2020 22:02
    Da li je to?
    Da li je to sin novosadskih otimaca, sto gradjanski hapse ubice?!?! Posten neki narod reklo bih se. Gde je ime i prezime? Na stub srama staviti!!!
  • ses

    05.06.2019 12:26
    logika
    kad vidim komentare tipa truju nam decu, povraca mi se. vise od 5 god sam bio u toj prici, kada vidite koliko se konzumiraju supstance i na kojim drustvenim lestvicama su zastupljenje, ostaje vam samo da se smejete svom neznanju. niko nikog ne tera da bilo sta konzumira, doktori, advokati, studenti generacija sa univerziteta ostavljaju stipendiju dileru, sto? pa zato sto uzivaju, tako zele, a pored toga su i dalje uspesni. manite se moralisanja, jer mozda bas vase dete vec uveliko konzumira nesto, ne bi bilo ovoliko dilera da se masa ne drogira, upamtite to.
  • lanceMi

    04.06.2019 00:16
    Niko tvoje dete ne tera da kupuje.
    Jedan je pao i sad ce 2 nova upasti da popune rupu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika