Lažni lekar uzimao pare za navodno zakazivanje pregleda i operacija u Kliničkom centru Vojvodine

Novosadska policija uhapsila je J. P. (39), sa područja Bečeja zbog više prevara.
Lažni lekar uzimao pare za navodno zakazivanje pregleda i operacija u Kliničkom centru Vojvodine
Foto: Pixabay
Sumnja se da je, lažno se predstavljajući kao lekar, prevario najmanje trojicu građana, obećavajući im zakazivanje pregleda ili operacije u Kliničkom centru Vojvodine, prevoz sanitetskim vozilom ili lečenje u privatnoj klinici. Zauzvrat je tražio novac, koji su oštećeni uplaćivali poštanskom uplatnicom.
 
Osumnjičeni je zadržan u policiji do 48 sati, a posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.
 
Policija poziva građane koji su, eventualno, bili žrtve ovakve prevare, a nisu je prijavili, da to učine pozivom na broj telefona 021 488 5052.
  • saj

    11.06.2019 06:17
    Dok je topuza bice prevaranata
    Svi oni koje je ovaj prevario su i zasluzili da budu prevareni! Vrlo dobro znaju kakva je procedura za zakazivanje pregleda i operacija, prevoz sanitetom i lecenje u privatnoj klinici i dozvole sebi da poveruju u bajke koje im ovaj servira?!? Ovde, na Balkanu, stvarno vise nije pitanje imas li ista mozga u glavi vec da li si dobio uputstvo za upotrebu za isti kada su ti ga ugradjivali, a da su nam ugradjivali mozgove "made in China", to je vec i vrapcima na grani jasno!
  • Stevica

    10.06.2019 21:40
    Jbg, bolje da je primao uplate na ime Aleksandra Jelića, bolje bi prošao.
  • Daccha

    10.06.2019 20:08
    Nisam mogao da verujem
    I čudom sam se čudio kad sam nabasao na oglas na netu pre par dana.... Upravo to se oglašavalo.
    A evo već danas uhapšen.
    Kako brzo stvari teku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika