Uhapšen jedan od napadača na studenta Dejana Bagarića

Novosadska policija uhapsila je M. D. (30) iz Vrbasa, a za jednom osobom se još uvek traga zbog sumnje da su prebili studenta Dejana Bagarića u Kampusu prošle subote.
Uhapšen jedan od napadača na studenta Dejana Bagarića
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje, kažu u policiji. 
 
Osumnjičenom M. D. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
Podsetimo, Bagarić je napadnut 8. juna između 21:30 i 21:55 u blizini menze, nanete su mu teške telesne povrede i završio je u Urgentnom centru sa sumnjom na potres mozga. Detalje čitajte OVDE.
  • triptih

    12.06.2019 21:16
    On iz Vrbasa u studentskom kampusu? Morao je neko da ga uputi i instruiše gde se to nalazi.
  • Dejan

    12.06.2019 16:05
    Dil
    Da je ovo uradio negde u EU,taj bi odavno bio deportovan kuci domu svome a ovde gajimo ovakav izrod-sljam koji radi za sistem(vlast). To samo govori da ovde nikad dobrog zivota nece biti !!
  • towards

    12.06.2019 14:51
    @RSrbija
    Smrdojvodina'

    dobro dosli gospodine G

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika