Krivična prijava protiv vozača glisera koji se zabio u kafić na Štrandu

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv M.K. (38) iz Sremske Kamenice zbog incidenta na Štrandu, kada je gliser udario u kafić na plaži ispod Mosta slobode.
Krivična prijava protiv vozača glisera koji se zabio u kafić na Štrandu
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, M.K. se tereti za krivično delo ugrožavanja javnog saobraćaja.

Iz policije nismo dobili informaciju da li je osumnjičeni priveden ili se predao. 

Incident na plaži dogodio se u sredu oko 18 časova, kada je gliser, koji je prethodno vozio oko stubova Mosta slobode, odjednom krenuo direktno ka Štrandu, krećući se ka obali brzo i nekontrolisano. Na sreću, nije ušao u delove plaže gde su u vodi bili kupači, nego se zabio u stubove bašte kafića. Posetioci i spasioci zatekli su prazan gliser.

Na osnovu izjava očevidaca, najverovatnije je da je vozač izgubio kontrolu nad čamcem, nakon čega su on i saputnik pali u vodu, a gliser nekontrolisano nastavio da juri ka obali. Dvojicu muškaraca tada je pokupio drugi čamac i oni se nakon incidenta nisu pojavili na Štrandu.

  • Новосађанка

    16.06.2019 12:37
    Дунав најлепши, плави
    За право уживање на Дунаву су дрвени чамци, а не да глисери безобразно јуре по њему. Дунав јесте ћудљив, али је то питома река за све који га воле и поштују. Когод се дрзне, па узме да се шепури и “оре” по њему, кад-тад ће да надрља.
  • N.N.

    15.06.2019 11:07
    Inicijali i treba da pisu
    Za sve koji se srde na 021 novinare sto koriste inicijale umesto punog imena i prezimena, podsecam ili vas upucujem na princip koji se zove pretpostavka nevinosti.
    To znaci da ne stavljamo metu nikome na celo dok se ne dokaze njegova krivica, iako nekad deluje tako lako i pravedno osuditi nekog pre suda. Nazalost, u ovoj zemlji slabo ko to postuje, pa smo navikli da odmah saznamo i ime i prezime, i mesto stanovanja, kakve su komsije itd. Takodje ni ime zrtve ne bi trebalo otkrivati, jer ce to direktno uticati na njen zivot, ili u slicaju smrti na dalji zivot njenih bliznjih. Zato vas molim, jer na ovom portalu kolko tolko deluje da ima normalnih ljudi, da ne kritikujete zbog inicijala. A oni sto stavljaju puna imena i prezimena, e oni su vec krivi i to na toliko nivoa kolko nemaju ni stranica. Njih krivimo!
    Pozdrav
  • opalim te golim

    14.06.2019 15:24
    Da iskoristimo priliku i prisetimo se slucaja kada je debil obamro od alkohola i vozio u krug kod spicu Stranda. Spasioci su ga camcem izgurali. Govorio sam da na Spic treba staviti poreznika da ove sa plovilima priupita o porezima i doprinosima a sada sam misljenja da treba staviti policajca sa dregerom. Inace, ko je redovan na Spicu primetio je redovnu opremu u camcima tipa gajba piva, 6 pack a nadje se i vina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika