Crnogorski državljanin uhapšen u Novom Sadu branio se ćutanjem

Podgoričanin M.V. (34), uhapšen zbog likvidacije brata ubice Nikole Bojovića - Jugoslava Cvetanovića, saslušan je u Tužilaštvu za organizovani kriminal zbog tri krivična dela koja se odnose na falsifikovanje dokumenta, ali povodom ubistava koje mu se takođe stavlja na teret, još uvek nije dao iskaz.
Crnogorski državljanin uhapšen u Novom Sadu branio se ćutanjem
Foto: 021.rs
Kako piše "Blic", ovaj Podgoričanin se na saslušanju kod postupajućeg tužioca branio ćutanjem. Njemu se na teret stavljaju tri krivična dela: falsifikovanje isprave, trgovina uticajem, kao i udruživanje radi vršenja krivičnog dela, nakon što je u Novom Sadu otkriven sa lažnim ličnim ispravama.
 
"Njemu su lisice na ruke stavljene u Novom Sadu kao i dvema službenicama MUP-a koje su mu za 1.500 evra izdale lažna dokumenta", kazao je ranije izvor "Blica" upoznat sa slučajem.
 
Kako se sumnja, sva ova ubistva za koja se vezuje uhapšeni rezultat su sukoba narko - klanova: škaljarskog i kavačkog iz Crne Gore. Ovaj rat odneo je za sada gotovo 40 života pripadnika ovih kriminalnih grupa. 
 
Međutim, davanje iskaza u slučaju ubistva Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata ubice Nikole Bojovića i Saše Cvetanovića Pitbula, još uvek je na čekanju. To isto važi i za ubistva Gorana Tasića Gokčeta, kao i Mila Ilića i Veska Kalezića u Crnoj Gori, za koja se takođe vezuje.
 
Za sada nema informacija da li je crnogorsko Ministarstvo pravde uputilo zahtev za njegovo saslušanje povodom ovih ubistava. Dvojica branilaca osumnjičenog - Ranko Radonjić iz Crne Gore i Borivoje Borović iz Beograda - naveli su da u spisima nema krivičnog dela ubistva koja se pominju.
 
Inače, njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.
  • Ivan

    18.06.2019 20:23
    I oni
    Nasli Makedonci da ubijaju po Srbiji
  • miki

    17.06.2019 08:36
    u zatvor dozivotno i zaboravite na ovakve strance!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika