Žena oborena na pešačkom prelazu kod Jodne banje

Žena od 59 godina oborena je danas oko 9:50 časova na pešačkom prelazu kod Jodne banje.
 Žena oborena na pešačkom prelazu kod Jodne banje
Foto: 021.rs

U Hitnoj pomoći za 021.rs navode da je njihova ekipa na licu mesta pomogla ženi koja je zadobila prelom desne potkolenice.

Nakon zbrinjavanja na licu mesta povređena žena je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Razlozi nezgode će biti poznati nakon uviđaja i istrage policije.

  • Nadjko

    18.06.2019 20:19
    HITNO STAVITI SEMAFOR! ! !
    Katastrofalan prelaz za sve- pešake, bicikliste, vozače. Zašto se ne bi i ovde postavio semafor sa senzorom kao u cara Dušana i cara Lazara? Ukoliko ima pešaka, dotaknu senzor i posle nekog vremena se pali zeleno za pešake. Ako pešaka nema, nikom ništa, stalno zeleno za vozače. Vozači iz Nikole Tesle neka se snalaze kao i do sada, oni nisu mnogo ugroženi...
  • @Marija

    18.06.2019 09:25
    Uopšte nisi presavesna, usporiti u gusto naseljenom gradu ispred pešačkog i stati ako nekog ima da predje, spada u osnovno pravilo vožnje, a to ne činiti je neznanje ili bahatost ili oba, i na kraju krajeva i prekršaj koji bi trebalo da se kažnjava, pa bi se tako i naučili pameti.
  • Nn

    17.06.2019 23:29
    Naselje
    Gore mesto je od crkve na novom naselju tj od velike raskrsnice kod samousluzne perionice pre pruge
    TAJ PESACKI MORA DA SE SKLONI ILI PRE ZAVRSETKA PRELEPOG PARKA POSTAVI SEMAFOR JER JE UBITACNO ZALETANJE OD SEMAFORA I OD PRUGE I ONDA KOCENJE GDE 1 %KOCI A SVI PREBACUJU U TRECU

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika