Osuđena na devet godina zatvora za ubistvo u Gospođincima

Novosadski Viši sud juče je na devet godina zatvora osudio J.I. (38) zbog ubistva B.Đ, s kojim je stanovala u istoj kući u Gospođincima.
Osuđena na devet godina zatvora za ubistvo u Gospođincima
Foto: 021
Kako piše "Dnevnik", njoj se optužnicom stavlja na teret da je 15. oktobra prošle godine, dva i po sata posle ponoći, u sobi, posle svađe, nanela fatalan ubod nožem u grudi čoveku s kojim je boravila na istoj adresi, u Svetosavskoj ulici.
 
Optužena za teško ubistvo, i žrtva, za koga je sud na kraju bio stanovišta da joj nije bio vanbračni suprug, bili su pod uticajem alkohola kad se događaj desio, pa su veštaci pocenili da je s 2,47 promila alkohola u organizmu tom prilikom, bila smanjeno uračunljiva.
 
Po optužnici, koju zastupa zamenica višeg javnog tužioca Jelena Stojaković Mustakas, nož je završio u zidu srčane komore dok je nastradali ležao na leđima, u snu.
 
Prema rečima okrivljene, ona je, kad se probudila, mislila da B.Đ. spava, a kad je shvatila da nije živ, jako se uplašila i pokušavala da pruži pomoć veštačkim disanjem i napokon zvala Hitnu pomoć.
 
"Žao mi je što se to dogodilo i iskreno se kajem. Nikad nisam nikoga ubila. Bilo je u afektu", rekla je juče okrivljena u završnoj reči.
  • Svašta

    21.06.2019 20:48
    Samo 9 godina za ubistvo, jer pre toga nije nikog ubila!?
  • Mimi

    21.06.2019 11:20
    pogrešno stanovište
    sudsko stanovište je pogrešno jer su oni bili u vanbračnoj zajednici. On ju je baš voleo ali alkohol koji su oboje konzumirali je učinio svoje, nažalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika