Pešak poginuo kada ga je udario autobus u Kaću

Pešak star 85 godina poginuo je juče kada je, oko pola dva posle podne, na njega naleteo autobus u Svetosavskoj ulici u Kaću.
Pešak poginuo kada ga je udario autobus u Kaću
Foto: 021.rs
Portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović kaže za 021 da je starac bio živ kada je ekipa Hitne pomoći izašla na teren, ali da je kasnije preminuo od posledica udara. 
 
"To su bile teške telesne povrede i politrauma sa predominantnom povredom mozga. On je u teškom stanju, bez svesti, prevezen u Urgentni centar na reanimaciju i nažalost tamo je podlegao povredama", kaže dr Ramović.
 
Juče u podne dogodila se i saobraćajna nezgoda na Limanu, na uglu Balzakove i Narodnog fronta, u kojoj su dve osobe lakše povređene. 
 
Žena (31) naizgled nije zadobila nikakve teže povrede, ali, pošto je u drugom stanju, prevezena je u Betaniju na posmatranje, dok je druga žena (41) koja je pretrpela lakše istegnuće vrata prevezena u Urgentni centar.
  • Slučajno?

    25.06.2019 14:09
    Ima nas više, sa tom idejom.

    Nisu ni mašinovođe najgori ljudi na svetu.

    Ako ništa, to će naučiti vozače GSP-a da ne jurcaju na svaki semafor.
  • @.

    25.06.2019 12:29
    Istina, i ja, ali to samo zato sto zivim na divljem zapadu, u zemlji bezakonja gde hara bahati polusvet. Ako ima dve tone, to ne znaci da nagazi, nego da vozi 50 (najvise!) u gradu, 30 pred pesackim prelazom, da bi na vreme video i stao dedi koji mozda ne vidi, izlapeo je, sta god - a i takav ima pravo da zivi i hoda. U civilizaciji se takav cuva ko malo vode na dlanu od strane vestijih i jacih, a u divljini ga odnese prirodna selekcija, tj, podivljale 2 tone...
  • .

    25.06.2019 10:59
    @jovica
    Ja bih rekao da pesaci vode,
    stvarno ne kontam odakle vecini ta potreba da sumanuto izlecu ispred vozila...

    Ja kad sam peske pogledam levo desno, pustim da kamion ili auto prodje ako brze vozi i tek onda koracam.
    Ipak su oni od najmanje dve tone metala, a ja sam vreca mesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika