Motociklista teško povređen na izlazu iz Rumenke

Motociklista za koga se pretpostavlja da ima oko 50 godina povređen je juče prilikom sudara sa automobilom, na izlazu iz Rumenke prema Kisaču.
Motociklista teško povređen na izlazu iz Rumenke
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, on je zadobio teške povrede, naročito glave. Zbrinut je na licu mesta i bez svesti prevezen u Urgentni centar.
 
Nezgoda se dogodila juče u pola devet pre podne.
 
U udesima tokom jučerašnjeg dana, lakše je povređeno pet osoba, od toga četiri u sudaru dva automobila na izlasku iz Sremske Kamenice ka Ledincima u 8:20h i jedna u lančanom sudaru na Varadinskom mostu u pola pet posle podne.
  • Sasa

    29.06.2019 08:01
    Zašto ne objave ime i prezime lokalnog funkcionera koji je kriv za ovu nesreću??? Svi ćute! Sramota! Zna se ko je.
  • :O

    28.06.2019 18:41
    -
    Jel ovo onaj sto ga je poslanik udario??
  • M

    28.06.2019 15:19
    Policije nigde,ne znam sta ti ljudi rade.Takvo bahacenje u saobracaju,skretanje bez zmigavaca,naletanje na pesake pri uslovnom skretanju,parkiranje na kolovozu bez cetiri zmigavca....Divljanje sa nabudzenim auspusima.Narocito su taksisti bezobrazni.A policija zaustavlja i pise kazne dedama sa zoljicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika