Novosađanin četiri puta kažnjen zbog vožnje bez dozvole, nema položen ni vozački ispit

Novosađaninu Ž. Lj. (41) sudija za prekršaje u Novom Sadu je izrekao kaznu od 120.000 dinara zato što je uhvaćen za volanom bez vozačke dozvole, što ne bi bilo ništa čudno da se ne radi o osobi koja nema položen vozački ispit i kojoj je ovo peti odlazak kod prekršajnog sudije - i to svaki put zbog istog prekršaja.
Novosađanin četiri puta kažnjen zbog vožnje bez dozvole, nema položen ni vozački ispit
Foto: 021.rs
Kako pišu "Novosti", do sada je na ime kazni platio ukupno 240.000 dinara i 5.000 za sudske troškove.
 
Da ponovo upravlja kolima bez dozvole, policija je otkrila sredinom prošle nedelje, prilikom kontrole na putu Inđija - Novi Sad. Kada su ga kod Sremskih Karlovaca zaustavili u "golfu", ubrzo se otkrilo da je reč o "starom znancu", jer je protiv njega, prema saznanjima "Novosti", do sada bilo podneto čak 14 prijava zbog raznih prekršaja.
 
Posle toga, usledila je još jedna - petnaesta, te je zadržan u pritvoru, a potom je priveden u prekršajni sud u Novom Sadu. U ovom sudu su potvrdili "Novostima" da su protiv okrivljenog vođena četiri postupka zbog kršenja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, odnosno vožnje bez vozačke dozvole, dok peti, identični slučaju, još nije rešen.
 
Osim što je utvrđeno da je vozio bez dozvole, policija je otkrila da su na "golfu" kojim je upravljao bile novosadske tablice, a auto je registrovan u Inđiji. Zato je osumnjičen za falsifikovanje i napisana mu je krivična prijava.
  • bobby

    03.07.2019 06:55
    Takvima bi svaku sledeća kazna trebala da bude barem duplo veća od prethodne pa da vidimo dokle će kad ode sva imovina na kazne. A kad nema više imovine onda u zatvor, da odradi ostatak kazne, ali i da plaća "smeštaj" u zatvoru!
    Pa onda, izvolite gospodo "pametnjakovići"!!!
  • Cornholio

    02.07.2019 16:49
    //
    Zaposlite ga kod Mitrovica da mu bude lični vozač, nema šanse da ga panduri zaustave. A možda ga i skrka negde da nas oslobodi tog ološa...
  • kanta

    02.07.2019 15:42
    onako
    kako su lepo pravnici napravili igralište rečima, i šalu sa sirotinjom, zamisli 5 puta isti prekrsaji, a portparol suda kaže da je četvrti - JOŠ U PROCESU! .
    Šta se to ustvari dešava neverovatno, pa što je još u procesu?
    Kojem procesu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika