Sedamnaestogodišnja devojka teško povređena na pešačkom prelazu u Jevrejskoj

Tri osobe povređene su u udesima proteklog dana u Novom Sadu, od kojih su dve zadobile teške povrede.
Sedamnaestogodišnja devojka teško povređena na pešačkom prelazu u Jevrejskoj
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, 53-ogodišnji biciklista povređen je u udesu koji se nešto pre pola osam ujutru dogodio na Putu partizanskog odreda, kod Metroa. Zadobio je kontuziju levog kolena i desnog ramena, a lekarska ekipa prevezla ga je na hirurgiju Urgentnog centra.
 
Sedamnaestogodišnja devojka teško je povređena kada su je sinoć, nešto nakon pola osam, udarila kola na pešačkom prelazu u Jevrejskoj ulici. Zadobila je teške povrede glave i grudnog koša, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Dečiju bolnicu.
 
Sat vremena kasnije je kod kružnog toka na raskrsnici Bulevara Evrope i Bulevara patrijarha Pavla povređen 40-ogodišnji muškarac. Zadobobio je teške povrede u vidu preloma rebara, povrede grudnog koša i kontuzije stomaka, a hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar.
  • mda

    07.07.2019 14:57
    @crtica:
    "Vi bi ste najradfije da okrivite dete od 2 godine, ili slepog čoveka, ili starca koji je posenilio - što su vam istrčali pred točkove ?"

    Ako se desilo van pešačkog (ili na crveno svetlo za pešake na semaforu) - da, okrivio bi ih. I tražio bih odštetu za oštećen auto. Ako lice ne odgovara za sebe, tražio bih odštetu od porodice. I pešaci moraju da budu odgovorni.
  • Branimir

    07.07.2019 12:04
    SEMAFOR
    Tako frekventan prelaz u centru grada, a bez semafora za pešake!
    SULUDO !!!
  • Dragan

    06.07.2019 22:53
    .
    Za početak da vozači počnu poštovati saobraćaj. Dok me taksista danas zaobilazio desnom trakom kod Medicinskog fakulteta, samo da bi me zaobišao i stao na semafor, motoraš se dodatno provukao između nas dvojice. I tako svaki dan. Ljudi, nećete nipta brže stići ako vozite trke, a može vas puno koštati ako se usput nešto desi.
    Iskreno, čudi me da nema više saobraćajki, jer su svi kao nešto postali nervozni. Ubićete nekoga jbt!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika