FOTO: Maloletnici uhvaćeni s drogom, uhapšena još trojica

Novosadska policija zaplenila je više od sedam kilograma marihuane i oko 3.200 tableta različitih narkotika, dva pištolja i dva revolvera, a uhapšeno je pet osoba.
Kod dvojice je pronađeno i oružje. 
 
 
Pretresom stana M. A. (29), policija je pronašla 6,5 kg marihuane, pištolj, dva revolvera i 100 komada municije različitog kalibra. Pronađene su i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i novac, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.  
 
U dva stana koje koristi osamnaestogodišnji V. V. nađeno je 3.047 komada tableta MDMA i 90 grama ove droge, kao i pištolj.
 
Uhapšen je i B. B. (35), u čijem je stanu pronađeno više od stotinu tableta sa liste opojnih droga i 45 grama marihuane.
 
Sva trojica su zadržana do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu.
 
U stanu sedamnaestogodišnjeg Novosađanina, policija je pronašla 800 grama marihuane, 100 grama i 32 komada MDMA. Kod petnaestogodišnjaka, koji je bio sa njim, nađena je manja količina marihuane i novac, za koji policija sumnja da potiče od prodaje droge. 
 
Protiv obojice biće podnete krivične prijave.
  • miki

    06.07.2019 15:26
    Ma ne sekiram se ja za njih. Da su im nasli 1, 2 ili 5 grama odrao bi ih sudija, a ovako će brzo oni napolje pa opet isto...
  • Zbrlj

    05.07.2019 17:20
    Kanda nije sa juga polu ostrva, a koferce osta prazno, neko se okliznuo na koru od banane....
    A da se legalizuje kanabis, i jedan deo problema prosto ispari
  • Magla

    05.07.2019 15:35
    Trebalo bi pojacati kontrole pogovo na samom festivalu I strandu. Bolje spreciti nego brojati pozive u hitnoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika