Automobil probio naplatnu rampu kod Šangaja, jedna osoba teško povređena

Novosadska Hitna pomoć je u nedelju, 14. jula intervenisala zbog tri saobraćajne nezgode.
Automobil probio naplatnu rampu kod Šangaja, jedna osoba teško povređena
Foto: 021.rs

Kako je za 021 navela portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, kod stadiona "Karađorđe" na Bulevaru oslobođenja u 16:06 časova u nezgodi je povređen motociklista star 17 godina. On je zadobio kontuzione povrede lakta i kolena i prebačen je u Urgentni centar na lečenje.

Hitna pomoć je intervenisala i na autoputu Novi Sad - Beograd, na naplatnoj rampi Jug kod Šangaja u pravcu ka Beogradu, gde je automobil probio rampu. Muškarac star 61 godinu je zadobio teške telesne povrede i on je nakon inicijalnog zbrinjavanja prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Novosadska Hitna je imala poziv i u 1:51 čas zbog udesa na uglu Ulice Ivana Gorana Kovačića i Bulevara patrijarha Pavla. Automobil je oborio biciklistu, ali kako navodi Ramović, vozač dvotočkaša je odbio lekarsku pomoć.

  • Smartass

    15.07.2019 08:51
    Ne zna se ko je bio mushkarac na naplatnoj rampi, ali je SIGURNO da nije Babic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika