Devojčica oborena u Jevrejskoj, zadobila povrede lica, butine i potkolenice

Dve osobe, među kojima je 13-ogodišnja devojčica, povređene su u udesima proteklog dana u Novom Sadu.
Devojčica oborena u Jevrejskoj, zadobila povrede lica, butine i potkolenice
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Ivana Ramović iz Hitne pomoći, 66-ogodišnja žena na biciklu zadobila je povredu lumbalnog dela kičme u udesu koji se dogodio nešto posle 13 časova na uglu Save Kovačevića i Bulevara kralja Petra. U stabilnom stanju je, nakon zbrinjavanja, prevezena u Urgentni centar na hirurgiju.
 
Kontuzione povrede lica, desne butine i potkolenice zadobila je 13-ogodišnja devojčica koja je, kao pešak, oborena oko pola devet uveče na uglu Jevrejske i Ulice Vase Pelagića. Lekarska ekipa zbrinula ju je i prevezla u Dečiju bolnicu dodaje dr Ramović.
  • Igor Boric

    21.07.2019 08:33
    Kucura
    Nisam se dugo vozio sa biciklom, zadnje dane se vozim sa elektricnim i vidim da puno njih prelazi na crveno pesaci i bicklisti kao i da niko skoro niko ne stane na uslovnoj zelenoj. Rigorozno kaznjavanje stanite Policajci samo malo dalje i svakoga koji nije propustio pesake 15000 dinara pa da vidis. Kad ne plati u zatvor i oduzimanje vozacke i vozila.
  • 100% Таксиста

    16.07.2019 08:26
    ?
    Пешаци. Не гледајте само на зебри на коловозу где желите прећи улицу. Погледајте лево и десно иде ли аутомобил. Зебра вас неће ударити, опасан је аутомобил.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika