FOTO: Eksplozija u "Matijeviću", jedan radnik poginuo, drugi povređen

Mato Peranović, 57-ogodišnji radnik iz Bačkog Petrovca poginuo je, a 45-ogodišnji Novosađanin Srboljub Trifunović je povređen u eksploziji koja se nešto pre 12 sati dogodila u kotlarnici Industrije mesa "Matijević".
FOTO: Eksplozija u "Matijeviću", jedan radnik poginuo, drugi povređen
Foto: 021.rs
Ekipe Hitne pomoći su, prema rečima portparolke dr Ivane Ramović, u objektu na Rumenačkom putu 86 mogle samo da konstatuju smrt starijeg od dva muškarca. 
 
Povređeni muškarac zadobio je povredu oka i lekarska ekipa ga je prevezla na Kliniku za očne bolesti Kliničkog centra Vojvodine. Posle kompletne dijagnostike i oftalmološkog pregleda, pušten je na kućno lečenje uz odgovarajuću terapiju.
 
U toku je uviđaj koji obavljaju javni tužilac i MUP, potvrđeno je u policiji.
 
Ispred fabrike se okupio veliki broj novinarskih ekipa, ali niko iz Industrije mesa "Matijević" nije im se obratio u vezi sa incidentom.
 
Kako je reporter 021.rs mogao da vidi, zaposleni su ulazili i izlazili iz postrojenja, dok se prema policijskoj traci moglo zaključiti da se nesreća desila u hali u centralnom delu fabričkog kompleksa, neposredno uz ogradu susednog industrijskog kompleksa "Novotehna".
 
  • tiberius

    25.07.2019 10:10
    paličari nadole
    Primite moje iskreno saučešće.
  • PANTAMON

    24.07.2019 08:05
    Eto, kaki smo ljudi
    Negativan like na izjave saučešća pokazuje koliko smo kao društvo i ljudi moralno posrnuli. Narod koji je izgubio elementarne vrednosti. Empatija nula. Tužno i jadno.
    Porodico pokojnika primite iskreno saučešće. Ne obazirite se na neljude, oni su srećom prašina i brzo će ih vetar odneti.
  • 100% Таксиста

    23.07.2019 06:34
    Жал
    Као бивши радник једне Топлане, знам да се експлозија може догодити само лошим руковањем и лошом контролом система топлане. Тј. За сигурно знам да СИГУРНОСНИ ВЕНТИЛИ попуштају, да се морају мењати, а да би тоПлане радила, ЗАТЕЖУ СЕ ДОТРАЈАЛИ. Сваки радник топлане упозорава на сигурност рада, а пошто је то приватни посед, власник трежи САМО ПРОФИТ УЗ ШТО МАЊЕ УЛАГАЊА

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika