Ženu udario kamion u Sremskoj Kamenici, amputirana joj noga

Sedamdesetpetogodišnja žena teško je povređena u udesu koji se dogodio juče oko 10 časova dogodio u Sremskoj Kamenici, na okretnici pre Instituta, kada ju je udario kamion.
Ženu udario kamion u Sremskoj Kamenici, amputirana joj noga
Foto: 021.rs
"Povređena je zadobila teške telesne povrede, amputirana joj je leva noga. Zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar", kaže za 021.rs portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.
 
Tokom jučerašnjeg dana dogodile su se još tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povrede zadobile tri osobe. 
 
Oko 10:30 časova na Futoškom putu kod Higijenskog oboren je 64-ogodišnji pešak, koji je zadobio lake telesne povrede. 
 
Dvadesetsedmogodišnji motociklista oboren je u udesu koji se dogodio oko 15 časova na uglu Temerinske i Ulice Bore Stankovića u Vidovdanskom naselju. On je zadobio povredu ramena i kolena. 
 
Hitna pomoć intervenisala je i u Temerinu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, gde je oko 18:40 časova povređena 33-ogodišnja biciklistkinja, koja je zadobila kontuzione povrede kolena.
 
Povređenima je ukazana pomoć na licu mesta, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.
  • Ana

    24.07.2019 10:47
    ***kamion šestoton***
    Činjenica je da kroz Kamenicu svakodnevno prolaze kamioni, šleperi vrlo često, a najviše vozni park Karin komerc koji ide i preko Mosta slobode, ne obazirući se na zabranu prolaska kamiona na istom, iako postoji obilaznica. Saobraćajna policija je svako malo na izlazu iz Kamenice na Mišeluku, ali kamione ne zaustavljaju, čak i ne prijavljuju svojim nadležnima pa da pošalju drugu ekipu...Pre nekoliko dana smo pitali dežurnu ekipu što ih ne preusmere na drugi put, obilaznicu, samo su slegli ramenima i rekli da nisu zato tu.
    Dokle?
  • EU

    23.07.2019 09:11
    Uzas .
    Ima li kraja bahatosti i bezobrazluku u saobracaju ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika