Nestao u Dunavu kod Mačkovog spruda, ronioci pretražuju reku i obale

B.M. (51) iz Novog Sada nestao je juče popodne u Dunavu kod Mačkovog spruda, saznaje 021.
Nestao u Dunavu kod Mačkovog spruda, ronioci pretražuju reku i obale
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Kako je za 021 potvrđeno u novosadskoj policiji, utapanje muškarca prijavljeno im je juče oko 13 časova. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o profesoru ruskog jezika u Karlovačkoj gimnaziji Branislavu Mandiću.
 
Ronioci Žandarmerije su na terenu i pretražuju reku i obale.
 
Kako se nezvanično saznaje, muškarac je bio na pecanju sa prijateljem i pred polazak kući odlučio je da se okupa. Kupao se kod Mačkovog spruda, kada ga je struja povukla i veruje se da se utopio.
 
Podsetimo, na istom mestu su se početkom aprila utopila dvojica pecaroša, Dragan Ris i Milorad Popović, kada se prevrnuo njihov čamac.
  • Trt

    12.08.2019 09:27
    @Sabahudin

    Stvarnost je negde između - mnogi koji su odrasli na Dunavu nisu trutovi pa da se u njemu samo 'rashlađuju posle jela i pića' nego su ga preplivavali još kao klinci, ali tim pre znaju da to zahteva oprez i sposobnost.
  • Ljilja

    09.08.2019 15:26
    Empatija
    Sta je sa empatijom? Kakvi su to komentari. Čovek je mrtav. Udavio se. Niko mu nije pomogao.Niko ni sad nema lepu rec da kaze. Sramota.
  • zemunac

    09.08.2019 14:22
    camac
    Nema sale sa Dunavom..leti kada je sezona..parkiram camac blize obali i tu se kupamo..nema udaljavanja..i nema problema..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika