FOTO: Težak udes na Detelinari, motociklista zadobio potres mozga i prelom podlaktice

Motociklista star 41 godinu teško je povređen sinoć oko 22:25 časova kada je na njega naleteo automobil na uglu Bulevara Evrope i Hadži Ruvimove ulice.
FOTO: Težak udes na Detelinari, motociklista zadobio potres mozga i prelom podlaktice
Foto: 021.rs
Kako je za 021 rečeno u Hitnoj pomoći, on je zadobio potres mozga, prelom podlaktice i otvorenu povredu potkolenice.
 
Nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i lečenje.
 
 
Zbog ovog udesa raskrsnica je jedno vreme bila zatvorena za saobraćaj.
 
Policija je obavila uviđaj, a više informacija o uzroku nezgode trebalo bi da bude poznato nakon što se oglasi policija.
  • da, da, tako je...

    14.08.2019 11:13
    @Zoliboy
    Koji kruzni tok, pobogu? Pa to bi izazvalo kolaps na detelinari. Pogledaj samo kruzni u kornelija stankovica, pa tu u spicu kolona bude do pilota i do kasarne. U celom svetu se kruzni tokovi postavljaju da ubrzaju saobracaj, samo kod nas "vozaci" usporavaju saobracaj, dodje sa novog naselja i vozi se vanjskom trakom dok ne izadje na bulevar prema rumenki. To sto pritom blokiraju sve koji bi da se ukljuce u kruzni tok ih ne interesuje, a unutrasnja traka zvrji prazna...
  • Zoliboy

    13.08.2019 22:37
    Rešenje
    Tu i na mnogim rizičnim raskrsnicama bi trebao biti kružni tok i rešen problem
  • Mrgud

    13.08.2019 11:18
    Sramota
    Tako ste pisali i za mene kada sam imao udes,a da pri tom niste znali nista.Ni o meni a ni ko je kriv.Voleo bih da upoznam osobu koja je videla motoiklistu kako vozi i prica na mobilni.Dalje necu komentarisati a mogao bi mnogo da ispricam.Pri tom vozac sam i auta i motocikla!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika