Troje lakše povređeno u udesima u Novom Sadu

Tri osobe lakše su povređene u udesima proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Troje lakše povređeno u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u udesu nešto posle osam časova ujutru oborena je biciklistkinja na uglu Pap Pavla i Šafarikove. Dvadesetčetvorogodišnja devojka zadobila je naizgled lakšu, kontuzionu povredu glave, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Nešto pre 12 časova je došlo do sudara dva automobila ispred Doma zdravlja na Limanu. Povređen je 66-ogodišnji muškarac, koji je s distenzijom vrata zbrinut na licu mesta.
 
Kontuzione povrede grudnog koša zadobila je 54-ogodišnja biciklistkinja oko 17 časova, na Bulevar kralja Petra I, kod menjačnice. Prevezena je u Urgentni centar nakon zbrinjavanja, zaključuje dr Ramović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika