Pešak teško povređen u udesu na Bulevaru Evrope

Pešak star 65 godina teško je povređen u udesu koji se u nedelju u 20:15 časova dogodio na Bulevaru Evrope, ispred broja 5.
Pešak teško povređen u udesu na Bulevaru Evrope
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović za 021.rs navodi da je na njega naletelo vozilo i da je sa višestrukim teškim povredama zbrinut na licu mesta.

On je zatim prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

  • VukSan

    27.08.2019 23:40
    Moj kum
    Povređeni pešak je preminuo u bolnici. Nedavnno se doselio u Novi Sad. Vozio sam kola po Novon Sadu, po Beogradu, Nišu i dosta drugih gradova, po bulevarima i uvek me je bilo strah od tih vožnji, jer se toliko žuri, juri, brza, da vozač nema vremena da uoči sve što se događa na putu i oko njega. Pešak koji nije vozio kola, teško može da proceni kojom brzinom idu kola i zbog toga često dolazi do ovakvih nesreća. Bulevari se ne prave samo za automobile, prave se i za pešake. To je bio i ostao moj kum, školski drug, lafčina!
  • Vns

    19.08.2019 21:11
    fwooddesign75@gmail.com
    Preći Bulevar Evrope je ravno samoubistvu....Živim u broju 6 tj preko puta gde se desila nesreća...na delu bul. Od kružnog toka do Higijenskog ima samo jedan obeleženi pešački prelaz kod Zonedobe zgrade i to bez semafora...pa dragi moji zamislite kakva je avantura preći put....
  • Cira

    19.08.2019 17:28
    Uputite se malo u pricu koja je realna.
    Gospodinovo opravdanje nije to sto nema pesackih prelaza. Isto tako da je doticni gledao gde ide,a ne u mobilni telefon, pretvarajuci se u zombija, ne bi se desilo to sto jeste. Prisutni i očevidci su ostali svojevoljno da daju izjave i stanu na mladicevu stranu. Pobogu, ne osudjujte. Taj decak je preplakao pola zivota svog juce zbog dela sto je ucinio ne svojom greskom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika