Uhapšen nakon što je opljačkao prodavnicu na Podbari

Novosadska policija uhapsila je A. S. (21), neposredno pošto je, kako se sumnja, počinio razbojništvo.
 Uhapšen nakon što je opljačkao prodavnicu na Podbari
Foto: 021.rs
Sumnja se da je, oko 15.20h, uz pretnju nožem, maskiran kapuljačom i maramom, ovaj Novosađanin oduzeo novac od radnice jedne prodavnice na Podbari.
 
Neposredno posle krivičnog dela, policija je uhvatila osumnjičenog sa novcem koji je, kako se sumnja, oduzeo prilikom razbojništva. 
 
Sumnja se da je A. S. takođe uz pretnju nožem, učinio više krivičnih dela razbojništvo, u prodavnicama na području grada. 
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.
 
  • Gradjanin

    21.08.2019 07:25
    Snašao se
    Kod nas važi deviza"snadji te se"!
  • Edi Popovic

    19.08.2019 20:28
    Opatijska ulica 43, Novi Sad
    Neka pricaju sta oce dok je Titova Milicija radila ovakvi su najtvrdji dobijali redovno batine i nikad vise nisu krali. Nikad. Sjecam se dobro 70-80 godina bio sam mali ali znalo se kad dodje Marica sta biva. Kakvi sudovi advokati bakraci nanogice. DObre batine iz raja izasle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika