Oborena trojica biciklista u Novom Sadu

U prethodna 24 sata u Novom Sadu oborena su trojica biciklista, a još jedna osoba je povređena u sudaru dva vozila.
Oborena trojica biciklista u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže da su biciklisti uglavnom zadobili teške povrede.  

Prva nezgoda se dogodila oko 15:20h u Rumenki, na uglu Mihajla Pupina i Jovana Jovanovića Zmaja, kada je oboren biciklista star 57 godina. On je zadobio teške povrede glave i prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 15:50h u Sremskoj Kamenici, na putu za Rumu, kada je u sudaru dva automobila povređen 23-ogodišnji mladić. Konstatovane su mu kontuzione povrede glave, grudnog koša i desne butine, kao i istegnuće vrata. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebačen je u Urgentni centar.

Drugi biciklista oboren je oko 20:30h u Ulici Branka Ćopića, ispred broja 91. Radi se o muškarcu starom 56 godina, koji je zadobio višestruke povrede glave. Hitna pomoć ga je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebacila u Urgentni centar.

Treći biciklista, star 62 godine, povređen je jutros oko 7 časova na Klisi, na uglu Paje Radosavljevića i Temerinskog puta. On je zadobio lakše povrede i Hitna pomoć ga je prebacila na dalje preglede u Urgentni centar.

  • Borislav

    30.08.2019 13:29
    A policija za primer
    Juce sam bio svedok da se policijska kola ne zaustavljaju ispred prelaza, kada vozilo u paralelnoj traci vec stoji ispred prelaza. Vozac zaustavljenog vozila je na vreme zatrubio biciklisti koji je stao, tako da je policijsko vozilo uspelo da prodje a da ga ne obori. Ako cemo po primerima, dobro je jos sve...
  • Marko

    25.08.2019 13:40
    Upali mozak
    Zivot je tvoja odgovornost, ako si muva bez glave i budala za biciklom tako ces i proci. Svi se vade na to da su jadnici jer su na biciklu a ustvari nemaju mozga. Ja sam strastveni biciklista pa sta? I vozim 50-60km dnevno u gradu, pa sta? Samo izgovori....
  • Helena

    24.08.2019 17:35
    biciklista u rumenci je vozio ulicom koja ima prvenstvo prolaza. sumnjam da je tako jurio da je u milisekundi izleteo vozaču. čovek ima 57 godina. sigurno je iz rumenke čim je tu vozio bicikli, obziorom na godine malo je verovatno da je neki avanturista biciklista, koji vozi brzo. biće da vozač auta nije poštovao znak i da nije usporio i pogledao da li može nesmetano kroz raskrsnicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika