Motociklista teško povređen u udesu kod Merkatora

Motociklista (38) teško je povređen u udesu koji se dogodio sinoć 30 minuta posle ponoći na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja, kod Merkatora.
Motociklista teško povređen u udesu kod Merkatora
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, on je oboren sa motora i zadobio je teške telesne povrede. 
 
Zbrinut je na licu mesta i u svesnom i stabilnom stanju prevezen na dalje lečenje u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.
  • Mare

    31.08.2019 23:34
    Ko živi
    u gradu njemu creva bolje krče, šalim se, ko još može da živi u gradu,beton, gužva, gasovi,gravitacija materijalizma.. žurka sprat dole,komšijin mali trči sprat iznad, lift u kvaru... šta još?
  • Vladimir

    31.08.2019 17:12
    Poglef
    Motociklista veoma brzo voze. Ne verujem da ni jedna trkalica poštuje 50 u gradu a van grada i da ne pričamo. Jako je teško uočiti na retrovizoru. Hvala
  • Razum

    30.08.2019 19:18
    To što je motoraš ne znači odmah da je on kriv. Za vašu informaciju neka dotična gospodjica/dja je skrenula u suprotan smer i udarila čoveka direktno. Prema tome ne pljujte i nemajte gomilu predrasuda, život će vam biti lepši

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika