Uhapšen ubrzo nakon neuspelog pokušaja razbojništva i obijanja frižidera s pićem

Novosadska policija uhapsila je R. B. (36) zbog pokušaja razbojništva i teške krađe.
Uhapšen ubrzo nakon neuspelog pokušaja razbojništva i obijanja frižidera s pićem
Foto: 021
Sumnja se da je, juče, maskiran kapuljačom, zapretio radnici jedne prodavnice i tražio joj novac, a da je, zatim, pokušao da obije frižider sa pićem. Pošto nije uspeo, pobegao je, a iste večeri je pronađen i uhapšen.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje. 
  • Neoplanta

    30.08.2019 10:42
    @Istina
    E pa vidis, da je ukrao najbolji prostor u Beogradu i tu sagradio gomilu zgrada, usput ruseci fantomkama dodatni prostor koji mu je trebao, da je lisio Beograd zeleznicke i autobuske stanice, to bi bilo "spasavanje srpske ekonomije", medjutim, on se drznuo da ukrade pivo, sto je MNOOOGO GORE, teska kradja!!!
  • IStina

    29.08.2019 08:22
    Po čemu
    Čim nije uspela mora da je bila teška krađa! Čovek hteo da uzme pivo i to je teška krađa i razbojništvo?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika