FOTO: Grupa navijača uhapšena na Mostu slobode

Novosadska policija uhapsila je na Mostu slobode grupu navijača, danas oko 18 časova.
FOTO: Grupa navijača uhapšena na Mostu slobode
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznje od očevidaca, na mostu je došlo do tuče grupe navijača, nakon čega je policija reagovala.
 
"Odjednom su svi na mostu stali i ispred sebe sam video kolonu. Na mostu su bili neki mladići, koji su mahali bakljama, skakali i trčali okolo. Bio sam dosta daleko i nisam siguran da li su se tukli ili su samo stali, izašli iz automobila i pravili bakljadu. Sve je to kratko trajalo i u roku od dva, tri minuta,  policija je bila na mostu i uhapsila deo njih", kaže jedan od očevidaca.  pic.twitter.com/Pb7CBnHbmH
 
Građani su za 021.rs ispričali i da je nekoliko mladića, koji su pripadali ovoj grupi pobeglo i niz stepenice Mosta u Kamenički park.
 
Za sada iz policije nije bilo informacija o ovom incidentu.
 
Podsetimo da je policija privela grupu navijača  FK "Vojvodina" u četvrtak uveče, nakon što su na Novom naselju ispisali navijačke grafite.
 
Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se danas od 18:45 časova.
  • Sremac

    06.09.2019 00:15
    Zabrana
    Zabranite fudbal na dve godine i resili ste problem.
  • Miroslav

    04.09.2019 00:40
    @Stojan
    Zato sto se ti narkomani, huligani i nasilnici skrivaju iza klubova, a ti isti klubovi kao i vlast ih stite! Ovo je postojbina huligana i njihovo negovanje od strane drzave, vlasti i DB-a (BIA) ima visedecenjsku tradiciju!
  • antirusofil

    02.09.2019 10:59
    "Podsetimo da je policija privela grupu navijača FK "Vojvodina" u četvrtak uveče, nakon što su na Novom naselju ispisali navijačke grafite."

    da li je ikada neko privodjen zbog pisanja grafita "Ratko Mladic" ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika