Dva autobusa GSP-a istovremeno na istom mestu, ali u suprotnim trakama učestvovala u udesima

Dve saobraćajne nezgode u kojima su učestvovala dva autobusa GSP-a dogodile su se danas oko 8 časova u dve saobraćajne trake kod zgrade Elektrovojvodine na Bulevaru oslobođenja.
Dva autobusa GSP-a istovremeno na istom mestu, ali u suprotnim trakama učestvovala u udesima
Foto: 021.rs

Nesvakidašnji događaj se odigrao oko 8 časova na istom mestu, ali u suprotnim trakama.

Oba autobusa su, kako 021.rs saznaje, imala manje sudare sa automobilima, a šteta je neznatna.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su na licu mesta pregledali više putnika i samo je jedan muškarac sa lakšom povredom usta prevezen u Urgentni centar.

U GSP-u za sada nema više informacija o ovim udesima.

Na Bulevaru oslobođenja, u delu gde su se dogodili sudari autobusa, bilo je manjih gužvi u saobraćaju. Od 9 časova, kada je završen policijski uviđaj i autobusi su sklonjeni u krajne desne trake, saobraćaj funkcioniše normalno. 

  • Plus tri osam cetiri

    07.09.2019 11:36
    Kao obican vozac koji prelazi jako puno kilometara godisnje (radim 90km od Novog Sada, putujem svaki radni dan, to je izmedju 35.000 i 45.000 km godisnje) mogu da kazem da su vozaci GRAS-a (nemojte ih pogresno zvati GSP, to je beogradski) jos i najsvetlija tacka novosadskog saobracaja. U Srbiji ljudi jako lose voze, nemaju prakse, voze poluispravna i izandjala kola, generalno su kroz 30 godina bede i lose politike zatupljeni i nisu bas ni vispreni (a dobar vozac ne mozes biti ako nisi inteligentan jer se od tebe ocekuje da predvidjas i ispravljas greske drugih ucesnika u saobracaju). Tako da, smanjite dozivljaj u hejtu prema vozacima GRAS-a a malo vise obratite paznju na to kako vi zapravo vozite. Naravno da i medju profesionalcima ima svega, narocito danas - ali za to ste glasali i to ne od juce - vec od 1988 do danas.
  • Goran

    06.09.2019 20:36
    Bez generalizacije
    U GSP-u radi oko 600 vozača nemogu svi biti isti i stvari nisu crno bele.Ima svakakvih od neotesanih i bahatih i drskih do iskusnih i kulturnih profesionalac.Ne upadajte u zamku GENERALIZACIJE nisu ili nismo svi ISTI.
  • Branislav

    06.09.2019 09:18
    Pre par meseci sam ukazao na ponašanje novopečenih šofera GSPa. Stojim pri stavu oko za oko, zub za zub. Maloumnik mi je mogao ubiti dete kod vrtića u Dragiše Brašovana kada sam izlazio sa parkinga, jer je u toj uličici kojom se uzgred rečeno, autobusi uopšte ne kreću, vozio 50-60km/h. Lično bi mi pored tog šofera i direktor GSPa odgovarao životom. Ako nemate kvalifikovanih i pristojnih vozača parkirajte autobuse i uvedite svaki drugi polazak. Kada vozim, propuštam svaki autobus da krene sa stanice, tako da mi je tolerancija na uzvratnu bahatost šofera jednaka 0. Zato imajte na umu da ima nas koji neće dozvoliti da nam serete po glavama, ma koliko to ne bilo "novosadski".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika