Ubijen muškarac na Novom naselju

Na parkingu ispred zgrade u Braće Dronjak 7 na Novom naselju oko 22.30 časova, ubijen je muškarac (55), saznaje 021.rs.
Ubijen muškarac na Novom naselju
Foto: 021.rs
Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, oni su na poziv policije da je pucano iz vatrenog oružja izašli na teren i konstatovali smrt na licu mesta.
 
Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubijen hicem iz pištolja, a svedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje repetiranja. 
 
Na Novom naselju se nalazi veliki broj patrola policije, koja je blokirala kvart. Na licu mesta je i Hitna pomoć, a uviđaj je u toku. 
 
Policija je blokirala izlaze iz grada i traga za napadačem.
 
Ubijeni muškarac je navodno živeo u petospratnici, ispred koje je ubijen, a doselio se pre nekoliko meseci.
  • Bane

    15.09.2019 15:05
    komentar
    Novi Sad je sada isti kao i država u kojoj živimo, nisu opasnost ovde azilanti nego domaći migranti koji su se sjatili ovde i sa sobom doneli ono što su mimali a to su lopovske navike, pogledajte Šangaj i rit šta ih naseljava biće vam sve jasno!
  • Bravo

    12.09.2019 21:24
    @Stari novosadjanin
    Sve je tačno tako!
    Devojke su išle sa Đave u sitne sate peške, kroz centar, pa Futošku, pa kod Jodne banje Teslinu, pored parka i nikad se ništa nije desilo, jer se znalo - milicija pegla i ispravlja rebra, ruke i noge, pa nek se neko drzne. Milicija je radila svoj posao, a sad su tamo glavni krimosi i dileri.
    To je bilo zlatno doba Novog Sada, kada je važio za najbezbedniji i najčistiji grad u velikoj Jugi. Mi koji smo u to vreme živeli najlepšu i bezbednu mladost, itekako pamtimo naš grad iz tog doba.
    Sjatio se u naš grad silni ljudski otpad, dokaza ima na svakom koraku, od prljavštine na ulicama, do kriminala na svim nivoima, koji se toleriše i podržava.
    Stari novosadjanine, svaka tvoja reč je tačna, samo što se to nekome ne sviđa, nekome kome haos odgovara, nekome ko voli lov u mutnom.
  • stari novosadjan ll

    11.09.2019 20:09
    Aleksandar Stutgart
    I ti si sad neki mangup?! Internet mangup. Prvo lazes za platu,a drugo , od azilanata ne smes iz kuce da izadjes,a kamoli zenu i decu da pustis. Pogotovo da furaju nocu sa raznih Banhofa,a ovde se pravis pametan i sipas ljidima 'so na ranu'. Smrdljiva ti Srbija?! Ima nas ljudi po belom Svetu koji znamo prilike ,kakve su i sta su. Zbog toga nemoj lagati ,i pljuvati tanjir iz kog si jeo. Schöne abend noch

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika