Novosadska policija i dalje traga za ubicom muškarca na Novom naselju

Novosadska policija još traga za osobom koja je sinoć oko 22:30 časova u Ulici braće Dronjak na Novom naselju ubila crnogorskog državljanina Željka Bulatovića (55), saznaje 021 u policiji.
Novosadska policija i dalje traga za ubicom muškarca na Novom naselju
Foto: 021.rs
Kako nam je potvrđeno u novosadskoj policiji, potraga još traje, ali druge informacije ne mogu da otkrivaju.
 
Podsetimo, ubistvo se dogodilo sinoć na parkingu ispred zgrade u Braće Dronjak 7. U Hitnoj pomoći su za 021 rekli da su oni na poziv policije da je pucano iz vatrenog oružja izašli na teren i samo na licu mesta mogli da konstatuju smrt muškarca.
 
Prema nezvaničnim informacijama, Bulatović je ubijen hicem iz pištolja, a svedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje repetiranja. 
 
Veliki broj patrola policije je do kasno sinoć blokirao kvart u kojem se dogodilo ubistvo, ali i izlaze iz grada.
 
Željko Bulatović je navodno živeo u petospratnici, ispred koje je ubijen, a doselio se pre nekoliko meseci. Kako pišu pojedini mediji, on je otac Aleksandra Bulatovića koji je pre nekoliko godina sa Sašom Vidovićem ubio Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu. Vidović je osuđen na 20 godina, a Bulatović na 19 godina robije.
  • Novi

    14.09.2019 00:34
    Uvozni kriminal iz Bosne i Crne Gore! Ko nam vodi drzavu nije ni cudo sta se desava!
  • Lazo

    11.09.2019 08:43
    Covek osudjen na 19 godina za ubistvo i sedi na slobodi, nikako mi nije jasno nase pravosudje. Razumem da je neko ko je prvostepeno osudjen za neko lako kirivicno delo (kazna zatvora do npr. 2 godine) sedi na slobodi do pravosnaznosti, ali za ubistvo? Rezultat zalbenog postupka morao bi da ceka u zatvoru.

    Izmedju ostalog sa takvom vrstom pravosudja nije ni cudno da ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke.
  • Đi

    10.09.2019 15:15
    Nace policija ubicu, kao i prethodnih nekoliko ubistava..... A gde su uniformi sani nocu, nekad si mogao videti 2 policajca peske da idu ulicom, sad ih nigde nema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika