Tri udesa u Novom Sadu, povređeno troje

Tri osobe povređene su u isto toliko udesa proteklog dana u Novom Sadu i okolini, pokazuje izveštaj novosadske Hitne pomoći.
Tri udesa u Novom Sadu, povređeno troje
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, prva intervencija bila je kod Uspenske crkve oko 11:45 časova zbog pada jednog građanina sa vespe. Ovaj 57-ogodišnji vozač je prilikom pada zadobio višestruke izgrebotine i kontuzione povrede po telu, a lekarska ekipa ga je pregledala na licu mesta i zaključila da nema potrebe za intervencijom u Urgentnom centru.
 
Nešto pre 15 časova došlo je do sudara više vozila na Rumenačkom putu, kod Matijevića. Kontuzione povrede glave, lakta, stopala i grudnog koša zadobila je 62-ogodišnja putnica, koja je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, dodaje dr Ramović.
 
Do sudara dva vozila došlo je nešto pre 18 časova na Karlovačkom drumu, kod obližnje fazanerije. Hitna pomoć pregledala je tri putnice, a jedna od njih, 37-ogodišnja žena sa lakšom povredom glave, prebačena je u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika