Novosadska policija zaplenila 800 grama amfetamina

Četrdesetjednogodišnji Z. G. iz Žablja i tridesetdvogodišnji Đ. M. iz Inđije, uhapšeni su zbog sumnje da su prodavali narkotike u Novom Sadu.
Novosadska policija zaplenila 800 grama amfetamina
Foto: 021.rs
U stanu u Novom Sadu, koji koristi Z. G, policija je pronašla 560 grama amfetamina i 137 tableta ekstazija, šest grama heroina i 60 grama marihuane, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.
 
Đ. M. je uhapšen tako što je policija zaustavila njegovo vozilo. On je tom prilikom bacio kesu sa 235 grama amfetamina, a u automobilu su pronađene još i 183 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i više od pola kilograma smese za uvećanje mase narkotika.
 
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.
  • ne bitno

    10.10.2019 10:12
    A kada ce biti neka racija u Kacu???Dilera i dilerasica koliko hocete a za tablu bupa prostitucije kad hoces...
  • Армаггедон

    09.10.2019 19:08
    Чега се паметан стиди,будала се поноси.Уместо да главни људи поднесу оставке због силних убистава која прете да прерасту у прави рат они нахватају пар јадника и онда нас данима бомбардују по новинама

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika