Žena povređena u sudaru automobila i šlepera na autoputu, nakon odvajanja za Kovilj

Tri osobe povređene su u isto toliko udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i okoline.
Žena povređena u sudaru automobila i šlepera na autoputu, nakon odvajanja za Kovilj
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, 40-ogodišnja žena povređena je u udesu koji se oko pola osam dogodio na autoputu Beograd - Novi Sad, nakon odvajanja za Kovilj. 
 
Putnica je u sudaru automobila i šlepera zadobila veliku rasekotinu na glavi i istezanje vrata, a nakon zbrinjavanja prevezena je na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Nešto pre podneva došlo je do udesa na uglu Miše Dimitrijevića i Krilove. Tom prilikom je oborena 39-ogodišnja motociklistkinja, koja je zadobila višestruke povrede na ekstremitetima. Nju je lekarska ekipa u svesnom stanju, nakon zbrinjavanja, prevezla u Urgentni centar.
 
Hitna pomoć intervenisala je i nešto pre 20 časova, kada su se dva automobila sudarila na parkingu Tržnog centra "Big". Kako dodaje dr Ramović, tom prilikom je povređena 54-ogodišnja žena, koja je s kontuzijom grudnog koša i kolena prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.
  • Istina

    16.10.2019 20:10
    Parking u BIG-u je pogibeljno opasan. Gomila ispresecanih "ulica" pritom dvosmernih, nepropisno uzanih, sa lose obelezenim raskrsnicama neodgovarajuceg radijusa.
  • /

    10.10.2019 10:15
    /
    ali kada se skucaju na parkingu, ej na parkingu
    i jos su jurcali/le/la na parkingu
  • EU

    10.10.2019 09:37
    Ako se neko usudi da vozi normalno i po propisima rizikuje batine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika