Mladić povređen prilikom pada sa Petrovaradinske tvrđave

Mladić star 23 godine povređen je u subotu ujutru na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Mladić povređen prilikom pada sa Petrovaradinske tvrđave
Foto: 021.rs (ilustracija)
Hitna pomoć je oko 9 sati primila poziv od policije da je mladić povređen prilikom pada na Tvrđavi, iznad Kasarne.
 
"Mladić je zadobio kontuzionu povredu kuka. Bio je u svesnom stanju i, nakon zbrinjavanja, prevezen je u Urgentni centar", kaže za 021.rs portparolka novosadske Hitne pomoći, dr Ivana Ramović.   
 
Prema njenim rečima, u spasavanju mladića učestvovali su i vatrogasci.  
 
Kako saznaje 021, pozive u pomoć čuli su vojnici koji čuvaju objekat u podnožju Tvrđave i oni su obavestili policiju. Pošto se mladić nalazio na nepristupačnom mestu, pozvani su i spasioci. Oni su se popeli do povređenog mladića i spustili ga uz pomoć alpinističke užadi i korita.  
 
Za sada nije poznato kako je i kada mladić pao. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o državljaninu Bosne i Hercegovine. 
  • Boro Čorbo

    16.10.2019 18:29
    Svako je negde domaći, a svugde stranac. Ovaj kiseli nazinizam samo pokazuje da ste ceo život proveli na jednom mestu. Sveznajuće naklapanje pijane mudrosti cirka ispred dragstora. Ljude treba teratti da obiđu stratišta, da ne bude posle, nije to ništa bilo i zreba ih terati da se suoče sa sobom u sredini gde im naknadna pamet ne može proći kao išta značajno. Seronje ste, a ja sam domaći. Svi su dobrodošli, bez samo da i bez ali!
  • MNS

    14.10.2019 14:41
    Danubius
    Momci iz VK Danubius su tuda trčali u toku treninga, čuli zapomaganje i dojavili vojsci...to je bio početak!
    Bravo za momke iz Danubiusa koje niko nije pomenuo!
  • @Sonja

    13.10.2019 22:44
    Ne treba da nas branite, vec decenijama nas bratija preko drine predstavlja kao pakosne, odvratne, glupe, prljave, zle, pa smo navikli da smo takvi. Tom mladicu zelim da se oporavi i da se ne vere po bedemima i nek razmisli zasto se sa nepostovanjem glupira u tudjem gradu, kao i mnogi drugi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika