Automobil naleteo na majku i devojčicu dok su vozile trotinete

Majka stara 37 godina i 7-ogodišnja devojčica povređene su juče kada je, oko 11:40h, na njih naleteo automobil dok su vozile trotinete.
Automobil naleteo na majku i devojčicu dok su vozile trotinete
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, devojčica je zadobila povredu karlice i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Dečju bolnicu, dok je majka sa povredom kolena prevezena u Urgentni centar.
 
Nezgoda se dogodila na uglu Balzakove i Bulevara cara Lazara.
 
Još jedna devojčica, stara 12 godina, povređena je juče u udesu. Na nju je, oko 17:20h, naleteo automobil na Temerinskom putu. Zadobila je povredu glave i prevezena je u Dečju bolnicu.
 
Hitna pomoć je intervenisala još četiri puta zbog povređenih u saobraćaju, a povrede su uglavnom okarakterisane kao lakše.
 
U 15 do 10 pre podne na Zrenjaninskom putu kod Auto-kuće "Stojanov" sudarila su se tri vozila, pri čemu je lakše povrede leđa zadobio 58-ogodišnji muškarac.
 
Oko 11 časova, ispred broja 79 u ulici Narodnog fronta, došlo je do sudara autobusa i automobila. U udesu je muškarac star 41 godinu lakše povredio vrat. 
 
Motociklista koji ima 40 godina polomio je desnu ključnu kost pri padu sa motora na Temerinskom putu, kod pumpe "Sadović Petrol". Nakon zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.
 
Muškarac star 33 godine povređen je kada je autom naleteo na semafor na uglu Temerinske i Šajkaške, 20 minuta posle ponoći. U pitanju su lakše povrede.
  • Rik

    19.10.2019 07:56
    Samo jedan problem postoji...
    bez obzira da li je bicikl, trotinet ili nešto treće, preko pešačkog prelaza (i pešačkim zonama) treba hodati - pregurati ili ići jako malom brzinom. Svedok sam (iako sam i strastveni vozač bicikla) da ne mogu na vreme uočiti one koji preleću pešački... Što se konkretno ovog slučaja tiče ne mogu da kažem šta je po sredi jer ne znam detalje ali sam predvideo da će btiti problema oko "preletanja" preko prelaza...
  • Pesak

    19.10.2019 00:19
    Pod hitno komunalna da naplacuje kazne koje nisu male za voznju bicikla tamo gde nije dozvoljeno u centru grada. Nalecu ko sumanuti.
    Pod hitno uvesti polaganje za trotinete koji se ukljicuju u saobracaj, da ne smeju da voze maletnici, da je kaciga obavezna...itd.
    Vozaci automobila znaju biti bahati ali barem znaju pravila u saobracaji...a mnogi biciisti i trotinasi katastrofa, idu na crveno( tezak prekrsaj i tu je propisana velika kazna), skrecu a ne daju zmigavac tj signal rukom( teski prekrsaj), izlecu nesmotreno ( preksaj), ne postuju pravila desne strane....mnogi su totalno needukovani. Samo nas lupanje po dzepu moze nauciti. Jedva cekam da krenu da kaznjavaju., uveo bi se red za 3 dana. A krenuce, jer ovome se mora stati na put.
  • Јоја Аутопревозник

    18.10.2019 14:29
    Лако
    Забранити тротинете и бицикле и рјешена ствар , само је питање дана кад ће настрадати нека мајка са дететом од њих , кроз центар у пјешачкој зони возе 30 км/час. Нек иду градским аутобусом ко нормалан свијет

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika