Ukrao kombi na Telepu, pa pokušao da pobegne od policije

Novosadska policija uhvatila je dvadesetsedmogodišnjeg Novosađanina ubrzo nakon što je, sumnja se, ukrao kombi na Telepu.
Ukrao kombi na Telepu, pa pokušao da pobegne od policije
Foto: 021.rs
Sumnja se da je tokom noći ukrao parkirano vozilo u vlasništvu jedne firme, te da je pokušao da pobegne kada ga je policija pronašla.
 
Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
  • Tja

    17.10.2019 14:10
    U pravu si.

    Tako ni u Pošti i u njemu nema krađe pošiljki, već samo njenog oštećenja u transportu.
    Ako ti nikada ne stigne, jer je bila neregistrovana, jeftina pošiljka samo sa brojačima, to znači da je oštećena u transportu do dezintegracije. Obično u poslednjoj pošti, odakle više nema sistema brojača.

    A biser je ovo. Poznato je da su kombiji brza vozila, projektovana za bežanje policiji :)...

    Dok u americi, manje se odgovara za napad na čoveka na ulici, nego za krađu vozila...
    Za krađu vozila dobija se i po 10 godina zatvora, a za napad na čoveka 2-3.
  • StAV

    16.10.2019 19:24
    Pratimo "modu"
    Cim neka Tv kuca pazari helihopter ili angazuje profi vozaca dronova, eto nama prenosa uzivo raznih pobegulja sa lica mesta. Preostaje nam jos da se promeni zakon, jer je u Srbiji kriminalac vise zasticen od obicnog gradjanina ili policajca, naravno.
  • Nebojša

    16.10.2019 17:00
    Nema krasje vozila
    Jesina zemlja na svetu u kojoj nema kradje vozila je Srbija jer je automafija jos u vreme DS uspela preko njih da ubaci u zakon da nema kradje vozila nego neovlascenog koriscenja jer kazna za kradju velike vrednosti je velika a za neovlasceno koriscenje moze i uslovna.
    Sramota Srbije koja se do dan danas nije promenila i ovaj clan zakona mora da se menja ili cemo i dalje stititi kriminalce zakonima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika