Motociklista teško povređen u udesu kod Kliničkog centra Vojvodine

Tridesetsedmogodišnji muškarac teško je povređen danas oko 14 časova kada je na njega dok je vozio motor naletela Zastava 128, na raskrsnici kod Kliničkog centra Vojvodine.
Motociklista teško povređen u udesu kod Kliničkog centra Vojvodine
Foto: 021
U Hitnoj pomoći za 021 navode da je motociklista zadobio višestruke teške povrede i da je u svesnom stanju prevezen na hirurgiju u Urgentni centar.
 
Tačne okolnosti udesa biće poznate nakon uviđaja.
 
Ovo je drugi udes u Novom Sadu u poslednja 24 časa, a u kojem je nastradao motociklista. Podsetimo, tridesetsedmogodišnji motociklista poginuo je juče posle 16 časova u Temerinskoj, na skretanju ka Tempu, pošto ga je udario kamion.
  • Neven Stefancic

    23.10.2019 06:49
    Zagrebacka ulica 38
    Svako vece do ponoci mi na Bulevaru Evrope do kasarne imamo motoriste koji luduju. Nemojte mi reci da je to motorista. To je divljak. Jer cu poceti da ih skidam posto smo vise puta pisali Policiji Detelinara da kaznjavaju rigorozno te koji sad misle da su dobili pistu namesto Miseluka. Kad sam upozorio jednog naravno odmah je pokazao njegovu motoristicku nekulturu i razbio mi brisac i ogledalo i dao gas. Wow kako si strasan zamislite on pobegao. A tupan nezna da moja auto kamera sve snima. E sad sta ja trebam? Da se spustim na taj nivo pa kad nadjem motor sa tom tablicom razbijem unistim? Ne ne ne. Samo treba prijaviti Prometnoj Policiji uzeti si 15 min. vremena i na zapisnik sve lepo predati. Vise puta sam predao i video i vredi. Te price kako video snimak ne vredi macku o rep. Vazec je na Policiji i na sudu kao sistem za zastitu od nasilja i krsenja istih. Milioni kamera svaki kiosk ima barem 3. Ako on laze video ne laze. A price o montazama pustite za Pi.k tv.
  • Bivši motoraš

    22.10.2019 09:36
    /
    Pre neki dan idem na posao somborskim bulevarom. Na raskrsnici sa Vršačkom stojim u traci za pravo na crvenom svetlu, auto desno od mene stoji da skrene u Vršačku i od mene je udaljen možda pola metra. Kada se uključilo žuto svetlo na semaforu pre zelenog, samo sam začuo grmljavinu motora koji se između naša dva vozila "provukao" vozeći sigurno između 120 i 150 km/h. Dok sam prešao raskrsnicu, on je već bio na kraju bulevara. Da sam mogao da ga stignem, namerno bih se zaleteo kolima u njega...
  • Neša

    21.10.2019 15:08
    Sa dva grama mozda
    Dobro ti stoji naslov. Samo nalećite biciklovima na kola ako vas ne boli pad. A pešaci kad dobiju zeleno ne moraju mi da pogledaju da li nailazi vozilo... Glineni golubi... To što pešak zakorači pet sekundibpre paljenja zelenog nikom ništa. Tad dajem gas i gazim pa šta bude

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika