Pretukli Novosađanina u ugostiteljskom objektu u Petrovaradinu

Novosadska policija uhapsila je M. P. (39) i N. M. (23), zbog sumnje da su naneli mladiću teške telesne povrede.
Pretukli Novosađanina u ugostiteljskom objektu u Petrovaradinu
Foto: 021.rs
Sumnja se da su, 13. oktobra, u Petrovaradinu, u jednom ugostiteljskom objektu i ispred njega, tukli rukama i nogama dvadesetčetvorogodišnjeg Novosađanina i teško ga povredili.
 
Mladić je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, a policija je, operativnim radom, rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičene.
 
Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje.
  • Bojan Ivanic

    23.10.2019 06:42
    Cmelikova 32
    Imamo mi bracu na Detelinari rodom iz Prnjavora koji su tako godinama maltretirali i tukli samo slabe oko sebe...sve dok nisu naletili na minu. Napali stranca ovaj ih odrao na sudu. Sad im oduzimaju vec vise od godinu dana plate i jadni komsiji razbijaju postansko sanduce od muke, ogledala i brisace na autu. I beze kako su ono u narodu zvali takve? Kukavice naravno. Kad dodje veci jaci onda se sakrivaju i "nisam ja" Rigorozne kazne za nasilnike. A kad nastave onda ono sto je od Boga doslo. Dobra lekcija i nestanu.
  • Pavle

    23.10.2019 04:42
    Tuca
    Tacno vise nigde nisi bezbedan u gradu.Nista bez licne zastite raznog tipa imati kod sebe.Od policije slabe vajde.
  • Bata laki

    22.10.2019 23:23
    Dje na zapelo
    Interesantno je to što se tuče rasvetljavaju, a pucanja... Ubijanja... Ranjavanja ne....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika