Mladići teško povređeni u udesu u Sremskoj Kamenici van životne opasnosti

Šestorica mladića teško je povređeno u sudaru dva automobila koji se dogodio sinoć u 2:30 časova u Ulici vojvode Putnika, kod fakulteta "Edukons" u Sremskoj Kamenici.
Mladići teško povređeni u udesu u Sremskoj Kamenici van životne opasnosti
Foto: 021.rs
Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže za 021 da je 21-ogodišnji mladić zadobio višestruke traume i da je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.
 
Povređeni 19-ogodišnji momak zadobio je potres mozga i posekotine glave. Još jedan devetnaestogodišnjak zadobio je višestruke povrede glave. Mladić star 20 godina takođe je zadobio višestruke povrede glave i potres mozga. Još jedan momak čije je godište nepoznato zadobio je povrede grudnog koša.
 
Svi oni su, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni u Urgentni centar. 
 
U Kliničkom centru Vojvodine za 021 kažu da je primljeno šest mladića, od kojih je petoricu dovezla Hitna pomoć. Kako navode, T. A. (21),  L. B. (19)  Š. M. (19) P. S. (19), T.S. (20) i P. I. (20) su van životne opasnosti. 
 
"Dva pacijenta sa politraumatskim povredama su nakon ukazane blagovremene dijagnostike i opservacije primljena na Odeljenje intenzivne nege i terapije UC radi daljeg lečenja, dok je kod preostala četiri lakše povređena pacijenta u toku dijagnostika i opservacija", navode u KCV-u.
 
Policija je obavila uviđaj, a tačne okolnosti udesa tek treba da budu utvrđene.
  • It

    23.10.2019 23:55
    @nemadalje
    Sto se ti nalazis prozvan da kritikujes? Problem naseg naroda su upravo ovakvi komentari. Sreca tvoja pa nisi ti u situaciji da se tebi bliska osoba bori za zivot, kao sto se njih dvojica bore, i da ti ne prolazis kroz ono sto sada prolaze porodica i prijatelji povredjenih momaka. Lako je osudjivati, hajde da budemo malo empaticni. Kamo srece kada bi i javno izasle sve informacije o ovom slucaju, ali nazalost, cini mi se da je nekom lakse da se to ne sazna.
  • Kriss

    23.10.2019 23:19
    Prikrivanje
    Nece to napisati nikad. Brane svoje ljude. Na zalost imala sam slicno iskustvo. Nikada nismo uspeli da dokazemo njihove propuste. A kada ih pocnete prozivati- gotovo ste...
  • dzin

    23.10.2019 21:25
    aha
    Znaci i policija je ucestvovala i u neku ruku izazvala sudar umesto da upisu tablice oni jurcaju kroz naseljeno mesto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika