U novosadskom sudu počeo obnovljeni proces petorici okrivljenih za prodaju droge

U novosadskom Višem sudu počeo je obnovljeni proces petorici okrivljenih za prodaju droge, koji su početkom godine prvostepeno osuđeni na ukupno 36 godina zatvora.
U novosadskom sudu počeo obnovljeni proces petorici okrivljenih za prodaju droge
Foto: 021.rs
Beograđanima Goranu Joviću, Miodragu Nikoliću, Zoranu Simiću, kao i Subotičanima Vlatku Filiposkom i Obradu Đinoviću, sudi se zbog prodaje kokaina i marihuane. U optužnici se navodi oko 100 grama kokaina i ukupno oko pet kilograma marihuane.
 
Kako prenosi "Dnevnik", nakon što je Apelacioni sud ukinuo presudu, u ponovljenom postupku, pred većem kojim predsedava sudija Srđan Savić, svedočili su operativci koji su učestvovali u akciji hapšenja osumnjičenih, kao i forenzičari.
 
Operativac MUP-a, koji je opisao kako je tekla akcija hapšenja u Novom Sadu, rekao je da je to bilo kod jednog tržnog centra i da je osumnjični tom prilikom izvadio zamotuljak iz džepa trenerke u kojem je, po njegovoj proceni, bilo oko 100 grama kokaina.
 
Optuženi su prethodnom presudom bili osuđeni na dugogodišnje zatvorske kazne – Goran Jović na devet godina zatvora, Miodrag Nikolić na osam, Zoran Simić i Vlatko Filiposki na po šest, a Obrad Đinović na sedam godina i šest meseci.
  • Novosadjanin

    03.11.2019 09:04
    bitno
    Jako bitna informacija u ovakvim slučajevima je ZAŠTO je APELACIONI sud ukinuo prvostepenu presudu a ovde je izostala.Ko nije RADIO svoj posao kako treba,Sud,Tužilaštvo,Istraga,Inspektori,Apelacioni ili neki uticaj......
  • Novka

    31.10.2019 11:23
    Doživotna
    Treba ih sve koji se bave prodajom narkotika doživotno osuditi!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika